Αλλάζει τα standard του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Θέλει να βγει ραντεβού με την 27χρονη Τζίτζι Χαντίντ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Καμίλα Μορόνε και ο σταρ της μεγάλης οθόνης φαίνεται να έχει βάλει «πλώρη» για νέες περιπέτειες.

Ο 47χρονος ηθοποιός όχι μόνο εξακολουθεί να ψάχνει τον έρωτα της ζωής του σε γυναίκες κατά δύο δεκαετίες μικρότερές του, αλλά φαίνεται πως έχει βρει ήδη με ποια θέλει να βγει το επόμενο ραντεβού.

Είναι γνωστή η «αδυναμία» που τρέφει ο Ντι Κάπριο στις γυναίκες κάτω των 25, καθώς και η «συνήθειά» του να χωρίζει με όποια προχωράει προς το 26ο έτος της ηλικίας της. 

Εντούτοις και σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο «Λύκος της Wall Street» θέλει να βγει με τη Τζίτζι Χαντίντ, σπάζοντας το «φράγμα των 25» μιας και η Χαντίντ είναι 27 ετών.

Το διάσημο μοντέλο ωστόσο, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Ντι Κάπριο

Δημοσίευμα του Us Weekly επικαλείται πηγή από το κοντινό περιβάλλον του οσκαρικού ηθοποιού, η οποία ισχυρίζεται ότι: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον».

Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «ο Λίο και ηΤζίτζι ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». 

Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. 

Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων». 

Παρόλα αυτά, οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους έρχονται σε επαφή από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά δεν έχει αναπτυχθεί τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Αλλάζει τα standard του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Θέλει να βγει ραντεβού με την 27χρονη Τζίτζι Χαντίντ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8118480298170081619
item