Το ντοκιμαντέρ της Selena Gomez θα δείξει τη ζωή της χωρίς ωραιοποιήσεις για χάρη της δημοσιότητας

Οι χαρές, οι λύπες, τα όμορφα και τα στενόχωρα των τελευταίων έξι ετών έρχονται στη δημοσιότητα.

Πλησιάζει η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Selena Gomez και στην πορεία έρχονται στη δημοσιότητα αποσπάσματα που δίνουν στο κοινό μία γεύση για τα όσα πρόκειται να δουν. 

Η σταρ έγινε τον περασμένο Ιούλιο 30 ετών και μαζί με τα γενέθλιά της ετοιμάζεται να παρουσιάσει στον κόσμο μία πλευρά του εαυτού της που συνήθως βλέπουν μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι.


Τι θα δούμε στο My Mind & Me

Το ντοκιμαντέρ My Mind & Me θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ από τις 4 Νοεμβρίου και θα δείχνει τη ζωή της Gomez τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της. 

Ο λόγος που έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο διάστημα είναι επειδή αυτό έχει χαρακτηριστεί από μία σχέση που τη σημάδεψε, από σοβαρό χειρουργείο για τον Λύκο από τον οποίο πάσχει καθώς και από τη μάχη της για την ψυχική της υγεία. 

Άλλωστε, η Selena είναι μία από τις διάσημες που δεν έχουν φοβηθεί να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό το θέμα.

Στο teaser trailer, η Selena φαίνεται σε διάφορες διαθέσεις. Γέλιο, χαμόγελο, κλάμα, ένας κύκλος με κάθε συναίσθημα και αντίδραση. 

Στο caption του βίντεο, έγραψε: «Το Μυαλό Μου & Εγώ. Δεν τα πάμε καλά κάποιες φορές και είναι δύσκολο να αναπνεύσω. Αλλά δε θα άλλαζα τη ζωή μου».

Την προηγούμενη εβδομάδα, εκδόθηκε Δελτίο Τύπου σχετικά με την ταινία.

«Μετά από χρόνια στο προσκήνιο, η Selena Gomez έλαβε ασύλληπτη δόξα. Όμως, την ώρα που φτάνει σε μία νέα κορυφή, μία απροσδόκητη στροφή την τραβάει στο σκοτάδι. Αυτό το μοναδικά ακατέργαστο και οικείο ντοκιμαντέρ εκτείνεται στο εξαετές της ταξίδι προς ένα νέο φως», έλεγε.

















































































Η ανάρτηση για τα 30α της γενέθλια

Στις 22 Ιουλίου, η Selena Gomez έγινε 30 ετών και μαζί με τα γενέθλια έκανε έναν απολογισμό για τη ζωή της στα 20s.

«Η δεκαετία των 20s μου ήταν ένα ταξίδι μέσα από καλές, σκληρές και όμορφες στιγμές που δε θα ξεχάσω ποτέ. Η κάθε μία από αυτές με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Είμαι κάποια που ακόμη μαθαίνει, αλλά είναι πιο σίγουρη σχετικά με το τι μετράει και τι θέλει. Κάποια που είναι ευγνώμων για κάθε δώρο και για κάθε μάθημα που παίρνει.

Προχωράω μπροστά παίρνοντας κουράγιο από τόσους πολλούς, δυνατούς, ενδυναμωτικούς ανθρώπους γύρω μου. 

Θέλω να βάλω τα δυνατά μου να εισπράττω το όμορφο και το επίπονο κάθε μέρα και να τα αφήνω όλα να με κάνουν το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου/τους άλλους/εσάς», έγραψε.





epirusblog.gr
5 of 5
Το ντοκιμαντέρ της Selena Gomez θα δείξει τη ζωή της χωρίς ωραιοποιήσεις για χάρη της δημοσιότητας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8974686206893765119
item