«Τρελαίνει» κόσμο με το γυμνασμένο κορμί της και το… μπικίνι της η Σόφη Πασχάλη (pic)

Η Σόφη Πασχάλη έγινε γνωστή από το survivor, αλλά δεν ήταν δύσκολο να παραμείνει διάσημο μετά από το γνωστό reality.

Η Σόφη Πασχάλη έχει βρει το «μαγικό κόλπο» για να τραβάει τα βλέμματα πάνω της και να αναστατώνει το ανδρικό κοινό. Η γνωστή γυμνάστρια, ειδικά το καλοκαίρι, ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες με το μαγιό της.

Στις περισσότερες παίρνει κάποιες γυμναστικές πόζες και γράφει ένα quote, αλλά εμάς καταφέρνει να μας τρελαίνει. Θα το διαπιστώσετε από την πιο πρόσφατη ανάρτηση της.

Δείτε το post της:

«Όταν είμαστε μικρά παιδιά και δεν ξέρουμε γράμματα, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε λέξεις. Αυτό που βλέπουμε είναι μαύρες μουτζούρες σε ένα χαρτί. 

Όταν μάθουμε γράμματα δίνουμε νόημα στις λέξεις. Έτσι συμβαίνει κ με τις εμπειρίες. Δίνουμε το νόημα της δικής μας επεξεργασίας. Αν επιλέξουμε γραμμική σκέψη μας περιορίζουμε. 

Μας τοποθετούμε σε κουτάκια, δημιουργώντας δυσκολία να βγούμε από τις πεποιθήσεις που μας βλάπτουν. Αν από την άλλη επιλέξουμε έναν ολιστικό τρόπο σκέψης, βλέπουμε σφαιρικά. Συνδεόμαστε, αλληλεπιδρούμε. 

Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να περιορίσουμε τον νου μας. Είμαστε φτιαγμένοι για να σκεφτούμε κ να δημιουργήσουμε αυτό που δεν φαίνεται υπαρκτό. 

Το περισσότερο. Να κάνουμε την υπέρβαση. Αν συνδεθείς με σένα, θα διαπιστώσεις την εκρηκτική σύνδεση σώμα-νου, κ τότε θα διαπιστώσεις την ολότητα! Δεν διαχωρίζεται η καρδιά από τον νου».

epirusblog.gr
5 of 5
«Τρελαίνει» κόσμο με το γυμνασμένο κορμί της και το… μπικίνι της η Σόφη Πασχάλη (pic)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2629056754154369554
item