Mε γένια ή χωρίς: Ποια είναι η αγαπημένη τάση των γυναικών στο ανδρικό grooming;

Μπορεί κάποτε η Ζωή Λάσκαρη να έβαλε τον Φαίδωνα Γεωργίτση να ξυρίσει το μουστάκι του, όμως πλέον οι γυναίκες φαίνεται ότι προτιμούν τους άνδρες που έχουν μούσι καθώς τους βρίσκουν πιο αρρενωπούς από τους φρεσκοξυρισμένους.

Επομένως οι bearded είναι πιο επιθυμητοί από τους clean shaven και αυτό αποδείχθηκε και από μια πρόσφατη έρευνα η οποία έγινε από το Πανεπιστήμιο του Queensland στην οποία συμμετείχαν 919 γυναίκες από 18 έως 70 ετών οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιο από τα τρία ανδρικά πρόσωπα που είδαν θα προτιμούσαν είτε για σύντομη είτε για μακροχρόνια σχέση.

Το πείραμα περιελάμβανε φωτογραφίες των τριών αυτών προσώπων τόσο με γένια όσο και ξυρισμένο, ενώ παρουσιάστηκαν με πέντε επίπεδα αρρενωπότητας δηλαδή με γένια, με έντονο πιγούνι, έντονα φρύδια και βαθιά στενά μάτια.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, οι γυναίκες που ρωτήθηκαν απάντησαν πως βρήκαν τους άνδρες με μούσι πιο ωραίους από εκείνους χωρίς μούσι. 

Μάλιστα όσο πιο πυκνό ήταν το μούσι τόσο περισσότερο άρεσε και στις γυναίκες καθώς υποσυνείδητα αυτή η γενειάδα υποδήλωνε πως ο άντρας που την διαθέτει έχει φυσικές αντοχές και κοινωνικές δεξιότητες.

Οι μόνες γυναίκες που εξαιρέθηκαν από αυτό το αποτέλεσμα ήταν όσες είχαν δηλώσει πως τις απωθεί η ιδέα των εντόμων όπως οι ψύρρες και είχαν μανία με την καθαριότητα. 

epirusblog.gr
5 of 5
Mε γένια ή χωρίς: Ποια είναι η αγαπημένη τάση των γυναικών στο ανδρικό grooming;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1189894572295151252
item