Ιωάννα Μπέλλα: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις και η νέα ζωή στο Los Angeles

H Ιωάννα Μπέλλα, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και σκέφθηκε Σταρ Ελλάς έχει φύγει από την Ελλάδα και ζει πλέον στο Los Angeles. Το μοντέλο μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τη νέα της ζωή στην Αμερική και την προσωπική της ζωή.

«Λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο L.A.», αναφέρει η Ιωάννα Μπέλλα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».

Η Ιωάννα Μπέλλα ρωτήθηκε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά και τι απαντά σε όλους όσους την σχολιάζουν: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Παράλληλα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι καινούργιο που ετοιμάζει: «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».

Σχετικά με το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά απαντά: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μπέλλα: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις και η νέα ζωή στο Los Angeles
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7854503718270055612
item