Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Josephine στο FANTASIA - Special Guest ο FY!

To Fantasia υποδέχεται τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Josephine στην πιο #fresh πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης , ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του,  ξεκινά τις εμφανίσεις του στον γνώριμο χώρο του Fantasia , σε ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη! 

Με τα τραγούδια του νέου του album "Οδός Τσιμισκή" και τα αλλεπάλληλα hits που όλοι λατρεύουμε να ακούμε, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά!
 
Η Josephine , η εκρηκτική hit performer , ύστερα από την μεγάλη sold out  καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία , έρχεται απόλυτα φορμαρισμένη στο Fantasia για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα μας παρασύρει και θα ξεσηκώσει το κοινό απ' το πρώτο κιόλας λεπτό!  

Στην πιο ώριμη στιγμή της έως τώρα λαμπρής πορείας τους , ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine συναντιούνται επί σκηνής και μας παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με ξεχωριστές ερμηνείες και ντουέτα - σταθμούς , που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Μαζί τους σε ρόλο Special Guest o FY , ένα απ' τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας με διαδοχικά singles που μετρούν εκατομμύρια streams και YouTube views!

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει ο Dj Bobito με τις μουσικές επιλογές του στα decks!

Από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο , για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Josephine στο FANTASIA - Special Guest ο FY!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7583600973740013305
item