Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει τον τρόπο να σαγηνεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν βρήκε μόνο τον έρωτα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, αλλά έχει αυξήσει κατά πολύ στα social media τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αγαπάει πολύ να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα μέσα από τα social media από τις διακοπές και την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις που προκαλούν… ταραχή και αναστάτωση σε όποιον τις παρακολουθεί!

Κάτι τέτοιο λοιπόν έπραξε η κούκλα πρώην παίκτρια του Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, όταν και θέλησε να δημοσιεύσει τα πιο… δροσερά της παιχνίδια στο νερό όπου με το μικροσκοπικό της μαύρο μπικίνι απογειώνει τον υδράργυρο του διαδικτύου! Όπως διακρίνουμε, μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει το νερό και εκείνο την Βρισηίδα!

Επίσης δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές ξεχωριστές στιγμές με τον καλό της.

«Ισορροπία είναι να συνεχίζεις να ποθείς αυτό που ήδη κατέχεις…» έγραψε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου στη λεζάντα με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει τη δημοσίευση.

Σε αυτήν βλέπουμε την ίδια να βρίσκεται πάνω στα πόδια του Σπύρου Μαρτίκα, στην παραλία, σε μια… ανορθόδοξη ομολογουμένως στάση!


epirusblog.gr
5 of 5
Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει τον τρόπο να σαγηνεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6748156021226149209
item