Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του πιο hot ζευγαριού: Ντι Κάπριο & Χαντίντ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους!

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Τζίτζι Χαντίντ μόλις κυκλοφόρησε κι επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζουν τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Οι δυο τους έδωσαν το παρών σε ένα πάρτι το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο… ελεύθερη και κανένας δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό στην παρούσα φάση.

Η σχέση τους απασχολεί τη δημοσιότητα από την πρώτη στιγμή και για τον λόγο ότι, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο Ντι Κάπριο με τις συντρόφους του.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Us Weekly, ανέφερε πως πηγή από το κοντινό περιβάλλον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είχε δηλώσει: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον». Τελικά, η πραγματικότητα διαφέρει.

Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «Ο Λίο και ηΤζίτζι ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας από τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: Πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων».

Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους είχαν έρθει σε επαφή από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε αναπτυχθεί τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του πιο hot ζευγαριού: Ντι Κάπριο & Χαντίντ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4039931910057862767
item