H Αναστασία Τερζή στο εξώφυλλο του international περιοδικού «Ganap»

«Η πιο επιδραστική βασίλισσα της ομορφιάς, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας!» Με αυτόν τον τίτλο φιλοξενείται η Αναστασία Τερζή στο εξώφυλλο του international περιοδικού «Ganap», που κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του MagCloud.

«Πρόκειται για ένα διεθνές έντυπο που ασχολείται κυρίως με θέματα μόδας και κορίτσια που έχουν κερδίσει τίτλους σε καλλιστεία» εξηγεί στην «Espresso» η Αναστασία, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία σε διαγωνισμούς ομορφιάς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τελευταία κατάκτησή της το 2021 το στέμμα της Miss Best Body στα παγκόσμια καλλιστεία Miss World Next Top Model, που έγιναν στον Λίβανο.

f2 81

«Δεν έχω ιδέα πώς με εντόπισαν οι ιθύνοντες του περιοδικού, πιθανότατα από φωτογραφίες μου σε προφίλ στα social media άλλων κοριτσιών από τους διεθνείς διαγωνισμούς, αφού κρατώ φιλικές επαφές μαζί τους, όπως, για παράδειγμα, με τη Μις Σερβία, η οποία έχει φωτογραφηθεί επίσης σε δύο ξένα περιοδικά. 

Η έδρα του “Ganap” βρίσκεται στην Ασία, αλλά φτάνει σε κάθε γωνιά της υφηλίου μέσω της εφαρμογής MagCloud. 

Μπορείς να το παραγγείλεις απ’ όπου θες» συνεχίζει η εκρηκτική τραγουδίστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, η οποία παραχώρησε και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον ξένο έντυπο.

f3 49

«Με ρώτησαν για την εμπειρία μου στα καλλιστεία, αναφερθήκαμε στο τραγούδι, όπως επίσης και στο beauty salon που ανοίγω στο Ντουμπάι. 

Ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πώς μια νέα και όμορφη κοπέλα μπορεί να συνδυάζει τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα» αναφέρει η Αναστασία Τερζή. 

«Μίλησα για τους τίτλους ομορφιάς που έχω κερδίσει, για τις συναυλίες μου στην Ελλάδα και την Αυστραλία, όπου ενδέχεται να επιστρέψω τον Δεκέμβριο που θα είναι καλοκαίρι εκεί, ενώ τόνισα πως έχω κάνει σπουδές και έχω πάρει πτυχία. 

Δεν είπα συγκεκριμένα για το πτυχίο που έχω στην Ιατρική, αλλά επισήμανα στη συνέντευξή μου ότι είναι μύθος αυτό που λένε, πως τα κορίτσια που πάνε σε καλλιστεία είναι απλώς όμορφα και χαζά. 

Τα περισσότερα από αυτά τα κορίτσια έχουν πτυχία. Ενα όμορφο κορίτσι μπορεί να είναι και έξυπνο, και μορφωμένο, και απ’ όλα» σημειώνει.

epirusblog.gr
5 of 5
H Αναστασία Τερζή στο εξώφυλλο του international περιοδικού «Ganap»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7356496962258864573
item