Γιάννενα: Δωρεά σχολικών ειδών από την Energean σε μαθητές του Δήμου Ζίτσας

Στη δωρεά σχολικών ειδών στον Δήμο Ζίτσας, μέσω δωροεπιταγών, προχώρησε η Energean, σε μια πρωτοβουλία από την οποία θα επωφεληθούν μαθητές οικογενειών, που υποστηρίζονται από τα τοπικά Κέντρα Κοινότητας και κοινωνικές δομές, ενώ παράλληλα στηρίζονται και τοπικοί προμηθευτές.

Οι δωροεπιταγές, που θα χρησιμοποιηθούν σε τοπικά βιβλιοπωλεία, παραδόθηκαν στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χριστίνα Παπαδημητρίου, από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Energean για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Σωτήρη Χιωτάκη.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, ο οποίος ευχαρίστησε την Energean για την πρωτοβουλία της, εκφράζοντας την ευχή να ακολουθήσουν και άλλες δράσεις της στο μέλλον στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης στην περιοχή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινούμε τη δράση μας “Επιστροφή στα θρανία – Back to school” στον Δήμο Ζίτσας και που συνεχίζουμε την ίδια δράση στην Καβάλα και στην Θάσο. 

Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι τα βασικά σχολικά είδη δε θα λείψουν από κανένα μαθητή και από κανένα σπίτι, ενόψει της αρχής της νέας σχολικής χρονιάς, και η συνεργασία μας με τα τοπικά Κέντρα Κοινότητας και τις τοπικές κοινωνικές δομές διασφαλίζει την επίτευξη του σκοπού αυτής της πρωτοβουλίας. 

Πέρα από τη γενικότερη φιλοσοφία μας να είμαστε παρόντες στην καθημερινότητα των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, η δράση “Επιστροφή στα θρανία – Back to school” εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθούμε, στο πλαίσιο και της προσπάθειας υλοποίησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ», δήλωσε σχετικά η επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean Ίλια Ρήγα.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δωρεά σχολικών ειδών από την Energean σε μαθητές του Δήμου Ζίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1487000216747196828
item