Η Emily Ratajkowski δεν αλλάζει γνώμη! Θέλει διαζύγιο από τον Sebastian Bear McClard

Μπορεί ο Sebastian Bear McClard να κάνει ότι περνά από το χέρι να ξανακερδίσει την καρδιά της Emily Ratajkowski, εκείνη όμως είναι ανένδοτη και θέλει διαζύγιο!

Δημοσίευμα της Page Six θέλει την 31χρονη influencer και μοντέλο να έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι το διαζύγιο του ζευγαριού δεν θα είναι εύκολο και πως «υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εκδικαστούν».

Η είδηση του χωρισμού τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου δύο μήνες. Κι ο λόγος που η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear McClard χωρίζουν είναι όπως έγινε γνωστό η απιστία του 41χρονου κινηματογραφικού παραγωγού.

Παρόλα αυτά, εκείνος όχι μόνο δεν ήθελε να χωρίσει με την επί τέσσερα χρόνια γυναίκα του και μητέρα του γιου του, αλλά την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν, σύμφωνα με πηγές από ξένα site.

«Ο Sebastian την ικετεύει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία» δήλωσε πρόσφατα πηγή από το περιβάλλον του διάσημου μοντέλου στην Page Six. 

Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι η Emily Ratajkowski είναι ανένδοτη και δεν θα του δώσει καμία ευκαιρία: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή έψαξε μόνη της και ανακάλυψε ακόμα περισσότερες αηδίες που έκανε πίσω από την πλάτη της».

«Οι φίλοι τους λάτρευαν να τους βλέπουν στις εφημερίδες και στα πρωτοσέλιδα» αποκάλυψε μια άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια για τη συμπεριφορά του Sebastian και δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά ξέρω ότι είναι και οι δύο συγκλονισμένοι. Είναι τόσο λυπηρό».

«Όλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι γι' αυτούς, παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν πίστευε ότι ο Sebastian ήταν αρκετά καλός για την Emily, αλλά εκείνη τον καταλάβαινε. Εκείνη είναι η απόλυτη γυναίκα, εκείνος είναι ένας ωραίος άντρας και είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι».

Κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο ζήτημα του χωρισμού ή της απιστίας ωστόσο, η Emily Ratajkowski φάνηκε να επιβεβαιώνει τις φήμες «σιωπηλά» καθώς έκανε like σε πολλά tweets που συζητούσαν τον χωρισμό και την υποτιθέμενη απιστία του.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Emily Ratajkowski δεν αλλάζει γνώμη! Θέλει διαζύγιο από τον Sebastian Bear McClard
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3976836301717594555
item