Κατερίνα Γερονικολού: Απαντά πρώτη φορά για τη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη

Λίγο μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την περιπέτειά τους στο Μπαλί αλλά και το γεγονός ότι ο σύντροφός της θα πρωταγωνιστήσει στην ίδια σειρά με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

«Είχα 12 μέρες κενό και το πήρα απόφαση τελευταία στιγμή. 12 μέρες κενό σημαίνει ένα μεγάλο ταξίδι. Πήγα κάπου που ήθελα πολύ καιρό να πάω και το συστήνω ανεπιφύλακτα. 

Νιώθεις γυμνός όταν χάνεις τις βαλίτσες και συναισθηματικά αλλά και από θέμα υλικών πραγμάτων. Το μάθημά για μένα φέτος είναι ότι δεν πρέπει να δίνουμε αξία στα αντικείμενα και να μη δενόμαστε με αυτά. 

Την πρώτη μέρα ήμασταν με ένα μπουρνούζι περιμένοντας να μας πάρουν τηλέφωνο. Μετά το πήραμε απόφαση και πήγαμε για ψώνια στο εξωτικό Μπαλί. Κάποια στιγμή μας πήραν και μας είπαν ότι βρέθηκαν οι βαλίτσες. Τέλος καλό, όλα καλά» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσον αφορά στη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η ηθοποιός απάντησε: «Έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. 

Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη η επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο, παρά σε μια σειρά. 

Οφείλουν να έχουν μια καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι. Η πρώην γυναίκα του είναι μέσα στη ζωή του, έχουν ένα παιδάκι».

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού: Απαντά πρώτη φορά για τη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6938491647635719787
item