Όπου φύγει φύγει - Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Μάστορα για τη σχέση του με την Γαρυφαλιά Καληφώνη

Εδώ και αρκετό διάστημα κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται σε σχέση με την Γαρυφαλιά Καληφώνη, την πρώην παίκτρια του GNTM

Μάλιστα, ορισμένες αναρτήσεις φούντωσαν ακόμη περισσότερο τις φήμες πως είναι μαζί.

Πρόσφατα λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό "τσάκωσε" τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την επιστροφή του από την Κύπρο και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την προσωπική του ζωή.

Η αντίδραση του Μάστορα για τη σχέση του με την Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας κάθε φορά που τον ρωτούσε για τη σχέση του απέφευγε να απαντήσει κάνοντας χιούμορ, ενώ όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι σε σχέση η ελεύθερος δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στα γενέθλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Μπορεί οι δυο τους να αρνούνται πως είναι σε σχέση ωστόσο οι όλο και πιο συχνές κοινές εμφανίσεις του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, έχουν φουντώσει τις φήμες πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Ζάκυνθο και μάλιστα, έκανε το πάρτι της, στο μαγαζί που εμφανίστηκαν οι Melisses του Χρήστου Μάστορα.

Όταν η τούρτα υπερπαραγωγή έφτασε στο τραπέζι όπου καθόταν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και οι φίλες της, ο τραγουδιστής διέκοψε το πρόγραμμά του και ξεκίνησε να την τραγουδά το τραγούδι των γενεθλίων. 

Το μοντέλο ήρθε σε αμηχανία, γύρισε να κοιτάξει τον Χρήστο Μάστορα και στη συνέχει, επικεντρώθηκε στην τούρτα της.

epirusblog.gr
5 of 5
Όπου φύγει φύγει - Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Μάστορα για τη σχέση του με την Γαρυφαλιά Καληφώνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4412035481546950342
item