Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συμπληρώνουν τρία χρόνια σχέσης, διανύοντας μια από τις καλύτερες περιόδους της προσωπικής τους ζωής.

Η τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας εξακολουθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις δηλώσεις που αφορούν τον σύντροφό της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι πανέτοιμοι για το νέο βήμα στη σχέση τους, ανυπομονώντας να ξεκινήσουν μια κοινή καθημερινότητα, αφού από τον Σεπτέμβριο του 2019 όπου και έγιναν ζευγάρι, το διάστημα που βρισκόταν μαζί ήταν ελάχιστο, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Βέβαια στην περίοδο της καραντίνας, ήταν από τα ζευγάρια που βρήκαν την ευκαιρία και τον χρόνο να ανθίσει η αγάπη τους.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 33χρονος τερματοφύλακας, ήρθε στην Αθήνα, όχι μόνο για διακοπές, αφού σκοπεύει να μείνει μόνιμα. 

Μάλιστα μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας. 

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και για την προσωπική του ζωή, αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα μπορεί πλέον να ζει δίπλα στην σύντροφό του.

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Δεν κρύβει τον έρωτά της

Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της στο περιοδικό OK! η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε ερωτηθεί για το εάν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.)

Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. 

Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο», είχε απαντήσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πλέον δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά του, αφού η νέα σεζόν αναμένεται να τον βρει στο πλευρό της αγαπημένης του, γιορτάζοντας την τρίτη επέτειο της σχέσης τους!

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4172093255193825651
item