Τρεις συμπεριφορές που έχουν οι Γαλλίδες και όλοι τις θεωρούν μοιραίες γυναίκες

Το να γίνεσαι η γυναίκα που θέλουν οι άντρες είναι χάρισμα. Δεν αφορά μόνο στην εμφάνισή σου. Αφορά στη συμπεριφορά, στον τρόπο που κινείσαι στο χώρο και στον τρόπο που σκέφτεσαι. 

Το να είσαι η γυναίκα που θέλουν να μοιάσουν όμως και οι άλλες γυναίκες, είναι ευλογία. Οι Γαλλίδες με τον χαρακτήρα τους τα έχουν πετύχει και τα δυο. 

Οι Γαλλίδες είναι αέρινες. Έχουν μια γοητεία, η οποία δε φυλακίζεται αλλά φυλακίζει. Οι άντρες τις θαυμάζουν και τις θέλουν αλλά αισθάνονται πως δε μπορούν να τις κατακτήσουν ολοκληρωτικά.Αυτό είναι που τους τρελένει. Τι κάνουν όμως οι Γαλλίδες και είναι μοιραίες εκτός από ωραίες;

Aδιαφορούν. Έχουν ζωή και αυτό φαίνεται. Δεν περιμένουν πάνω από ένα τηλέφωνο να τις καλέσει “εκείνος”. Είναι πολυάσχολες, έχουν τις φίλες τους, τη δουλειά τους, το δικό τους κύκλο και ανάμεσα στο πρόγραμμά τους, ανάλογα τις προτεραιότητές τους, βάζουν και ένα ραντεβού με τον άντρα που τους ενδιαφέρει.

Φλερτάρουν. Μέχρι εκεί όμως. Ακόμα κι αν είναι σε μια σχέση, φλερτάρουν. Αυτό δε σημαίνει ότι απατούν. Σημαίνει ότι ανταποδίδουν το χαμόγελο στο  barista που θα τους φτιάξει μια καρδούλα στο lattte τους και ευχαριστούν τον συνάδελφο που θα τους κάνει ένα κοπλιμέντο για τα μαλλιά τους.

Αφήνουν το ταίρι τους ελεύθερο. Αν τις γουστάρει πραγματικά, θα μείνει. Αν όχι, θα φύγει. Είναι αυτό το all time classic που λένε αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει. Όσο περισσότερο ελεύθερο αφήνεις έναν άντρα τόσο καλύτερα για σένα. Αποδεδειγμένα γυρίζει σε σένα μόνο αν σε θέλει πραγματικά και μάλιστα απορημένος με την λογική σου.

epirusblog.gr
5 of 5
Τρεις συμπεριφορές που έχουν οι Γαλλίδες και όλοι τις θεωρούν μοιραίες γυναίκες
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7499798998306715764
item