Ποιο είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλετε μετά το πρώτο ραντεβού ώστε να υπάρξει δεύτερο;

Mετά από μια όμορφη βραδιά την οποία περάσατε μαζί στο σινεμά ή στο εστιατόριο που κοιτούσατε ο ένας τον άλλο στα μάτια αλλά κρατηθήκατε και δεν προχωρήσατε περισσότερο από ένα φιλί για καληνύχτα, ποιο είναι το σωστό μήνυμα και πότε πρέπει να το στείλεις ώστε να προετοιμάσεις το έδαφος για μια νέα συνάντηση;

Oπωσδήποτε πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα ενισχύσει τον πόθο και θα μοιραστεί τον ενθουσιασμό σου αυξάνοντας τις πιθανότητες να ξανασυναντηθείτε. 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη δόθηκαν πολλές απαντήσεις και συμβουλές όσον αφορά στο πότε πρέπει αλλά και τι πρέπει να σταλεί στην κρίσιμη αυτή στιγμή της σχέσης.
Πρώτο ραντεβού: Τι μήνυμα πρέπει λοιπόν να στείλω; Kαι πότε;

Ένας στους δυο ερωτηθέντες καταρχάς, απάντησαν ότι περιμένουν τουλάχιστον 24 ώρες πριν πιάσουν το κινητό στα χέρια τους για να στείλουν μήνυμα στο πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρονται. Αυτή είναι μια νέα συνήθεια, η οποία έχει αλλάξει τον παλιό κανόνα των τριών ημερών ο οποίος ήθελε να περιμένει κανείς πριν επικοινωνήσει μετά τη συνάντηση. 

Βέβαια υπάρχει και το πολύ θαραλλέο 35% το οποίο πάει κόντρα σε όλα αυτά και στέλνει μήνυμα μέσα στην επόμενη ώρα. Οφείλουμε όμως να πούμε πως το 39% είναι της άποψης ότι το μήνυμα πρέπει να σταλεί την επόμενη ημέρα του ραντεβού.

Η πλειοψηφία του 92% επιμένει ότι το πρώτο μήνυμα μετά την πρώτη έξοδο πρέπει να είναι κάτι απλό και συνοπτικό ενώ το 64% απάντησε πως το πρώτο αυτό μήνυμα θα είναι η πρόταση να βγουν ένα δεύτερο ραντεβού. Η πιο ανώδυνη φράση στο να προτείνετε στον άλλο να ξαναβγείτε ψηφίστηκε ότι είναι " Θα ήθελες να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά;"

Aπό όσους ρωτήθηκαν, το 42% απάντησε ότι δεν θα ήθελε να λάβει την δήλωση "  Σε αγαπώ"( πολύ αγχωτικό ) ,Ο ψευτο ρομαντισμός γενικά δε φαίνεται να λειτουργεί ιδιαίτερα αν εξαιρέσουμε μερικές περιπτώσεις γυναικών που αγγίζουν μόλις το 27%.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε είναι να ζητήσουμε ή να στείλουμε γυμνές φωτογραφίες κάτι που 3 στους 4 ερωτηθέντες είπαν ότι απεχθάνονται. Είναι σχεδόν η ίδια καταστροφική τακτική με το να ζητήσει κανείς από μια γυναίκα άμεσα να κάνει σεξ μαζί της, ερώτηση στην οποία το 88% απάντησε ότι θα απαντούσε αρνητικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Ποιο είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλετε μετά το πρώτο ραντεβού ώστε να υπάρξει δεύτερο;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5371638610178692599
item