Πρέβεζα: Με τον αγιασμό ξεκινά η νέα σχολική χρονιά αύριο Δευτέρα

"Πρώτο κουδούνι" για τα σχολεία αύριο Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς θα ξεκινήσει με τον καθιερωμένο αγιασμό για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος θα παραστούν αύριο το πρωί διαδοχικά στις 8:30π.μ στο 5ο Δημοτικό, στις 9:00π.μ στο Δημοτικό Παντοκράτορα, στις 9:30π.μ στο 4ο Γυμνάσιο και στις 10:00π.μ στο 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά για όλους τους μαθητές χωρίς αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα για την πανδημία, καθώς η χρήση μάσκας και τα self test δεν θα είναι υποχρεωτικά για την προσέλευση των μαθητών.

Την ίδια στιγμή οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ, καθώς και το διοικητικό και λοιπό προσωπικό, οι οποίοι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο με rapid-test ή PCR σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, σε ιδιωτικές κλινικές, σε φαρμακεία ή σε ιδιώτη ιατρό, με δική τους δαπάνη.

Τα τεστ διενεργούνται μία φορά ανά σχολική εβδομάδα, πριν από την Τρίτη έως και σαράντα οκτώ ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με τον αγιασμό ξεκινά η νέα σχολική χρονιά αύριο Δευτέρα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8257857331926963115
item