ΝΔ για αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής: «Οι μάσκες έπεσαν»

Για φτηνό επικοινωνιακό σόου κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση των εκπροσώπων των τελευταίων από τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τις παρακολουθήσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, καταλογίζει προσπάθεια εργαλειοποίησης του ζητήματος των παρακολουθήσεων στα δύο κόμματα και παράλληλα τα εγκαλεί για προσπάθεια να στήσουν επικοινωνιακό σόου σε βάρος της έρευνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Οι μάσκες έπεσαν

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μοναδική τους επιδίωξη ήταν να εργαλειοποιήσουν ένα σοβαρό ζήτημα που έχει σχέση με τη λειτουργία των θεσμών προκειμένου να στήσουν ένα φτηνό επικοινωνιακό show σε βάρος της έρευνας.


Είναι λυπηρό, που κόμματα της αντιπολίτευσης σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα επιλέγουν τη δημιουργία εντυπώσεων, επιμένοντας σε κραυγές αντί για επιχειρήματα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους ακολουθήσει. Ας μείνουν «αγκαλιά» ο ένας με τον άλλο ακολουθώντας αντιθεσμικές συμπεριφορές αποχώρησης αντί για επι της ουσίας συζήτηση μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών».

epirusblog.gr
5 of 5
ΝΔ για αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής: «Οι μάσκες έπεσαν»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6096146936178473980
item