"Αγάπη μου..." - Το βίντεο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γκέτσογλου μετά τον χωρισμό της με τον Αναστασιάδη

Τα γενέθλιά του είχε χθες 18/9 ο Σάββας Γκέντσογλου και φυσικά ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν κι αυτές της πρώην συντρόφου του, Αγγελικής Ηλιάδη και του γιου τους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, που χώρισε πρόσφατα με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο stories στα οποία δείχνει την ίδια και τον γιο της να καλούν με βίντεο κλήση τον Σάββα Γκέντσογλου προκειμένου να του ευχηθούν.

Φυσικά, ο ίδιος δε σταμάτησε να χαμογελάει και τους ευχαρίστησε στο τέλος για την όμορφη αυτή έκπληξη. Μάλιστα, στο ένα βίντεο η Αγγελική Ηλιάδη έγραψε "Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου"!

Οι ευχές της Αγγελικής Ηλιάδη και του γιου της στον Σάββα Γκέντσογλου

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έγινε επανασύνδεση με την Ηλιάδη και τον ποδοφαιριστή

Αναμφισβήτητα από τις πιο hot, sexy και ταλαντούχες παρουσίες στο τραγούδι. Η Αγγελική Ηλιάδη από νεαρή ηλικία πάλεψε με τα κύματα για να εδραιωθεί στον χώρο, βρήκε πολλά “αγκάθια”, παρόλα αυτά επιβίωσε...

Αμέσως μετα την πρόσφατη συμμετοχή της στη “Φάρμα” περιγράφει στο YOU ένα απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν, πώς βίωσε τον χαμό του πατέρα της, πώς περνά με τα παιδιά της, τον 17χρονο Μπάμπη Λαζαρίδη και τον 9χρονο Βασίλη Γκέντσογλου, αποκαλύπτει την τελευταία πρόβα νυφικού που έκανε για έναν γάμο που δεν έγινε ποτέ, για την πρόσφατη προσπάθεια επανασύνδεσης που έκαναν με τον Σάββα Γκέντσογλου και τέλος για τον έρωτά της μετά το παιχνίδι και την πιθανότητα συμβίωσης με τον γυμναστή Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Μπορείς να μιλάς ατελείωτες ώρες με την Αγγελική Ηλιάδη. 

Έχει μια γεμάτη ζωή με προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες, έρωτες, μίση, λάθη και πάθη... Λίγο πριν ξαναμπεί ενεργά στο τραγούδι, μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω πανδημίας, κάνει απολογισμό και θυμάται περιστατικά που τη σημάδεψαν...

Αγγελική Ηλιάδη περιοδικό you

Πώς αποφάσισες να μπεις στη “Φάρμα”;

Από πρόπερσι μου είχαν κάνει πρόταση, δεν τόλμησα τότε γιατί είχα ανασφάλεια πού θα αφήσω τα παιδιά μου. 

Επειδή, όμως, λόγω της πανδημίας δεν δούλεψα για δύο χρόνια περίπου, ένιωσα, όπως όλοι μας, τρομερή πλήξη και πίεση και θέλησα να κάνω κάτι διαφορετικό για τον εαυτό μου. Αποφάσισα να ζήσω την εμπειρία για να ξεφύγω από την κλεισούρα.

Το μετάνιωσες;

Καθόλου. Ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Απίστευτη εμπειρία και αποτοξίνωση. Το ήξερα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ, δεν δυσκολεύτηκα και δεν πιέστηκα καθόλου, ήταν όλα φυσιολογικά για μένα εκεί μέσα, παρόλο που ήταν κόντρα στην καθημερινότητά μου.

Για παράδειγμα, εάν εγώ δεν πιω καφέ το πρωί όταν ξυπνήσω είμαι με νεύρα, παρόλα αυτά εκεί δεν με ένοιαζε... Και δεν ήταν μόνο ο καφές, δεν υπήρχαν ούτε καν τα απαραίτητα! Φαντάσου ότι είχα να λουστώ έναν μήνα και δεν με ενόχλησε... (γέλια)

Υπήρξε κάποιος σύντροφός σου που όταν χωρίσατε μετάνιωσες;

Με τον Σάββα θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί, δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση.

Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι μαζί, εάν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος ούτε εγώ, απλά έτσι ήταν τα πράγματα.

Νέα ζωή και νέα σχέση. Κάνεις σχέδια για το μέλλον;

Όχι. Πάω μέρα με τη μέρα και ζω τη στιγμή, όχι από επιπολαιότητα, αλλά δεν θέλω να χάνω τον χρόνο...

Είσαι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη;

Ναι είμαι. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα, γιατί είχαμε μια επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. 

Τελικά δεν προχώρησε αυτό, επειδή προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη. Μέσα στο παιχνίδι λειτούργησα αυθόρμητα, όπως λειτουργώ ανέκαθεν στη ζωή μου, ξεχνώντας ότι υπάρχουν κάμερες... Δεν έγινε επίτηδες και δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν, απλά έγινε...

epirusblog.gr
5 of 5
"Αγάπη μου..." - Το βίντεο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γκέτσογλου μετά τον χωρισμό της με τον Αναστασιάδη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2181849422125918546
item