Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση της ασθένειάς του: Η σύζυγός του «μαθαίνει να ζει με τη θλίψη»

Η Έμα Χέμινιγκ Γουίλις μιλάει για τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις και τα νέα δεδομένα στη ζωή τους, μετά τη διάγνωστη της ασθένειάς του

Η Έμα Χέμινγκ Γουίλις προσαρμόζεται στη νέα της ζωή και μαθαίνει να ζει με τη θλίψη. 

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία κοινοποίησε ένα μονταρισμένο βίντεο στο Instagram στο οποίο δείχνει πώς πέρασε το φετινό, διαφορετικό, καλοκαίρι της.

«Αυτό ήταν το καλοκαίρι της ανακάλυψης του εαυτού μου – να βρίσκω νέα χόμπι, να βγαίνω από τη ζώνη άνεσής μου και να παραμένω δραστήρια», έγραψε η Έμα στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έδειχνε αποσπάσματα από την καθημερινότητά της.

«Η θλίψη μπορεί να με παραλύει, αλλά μαθαίνω πώς να ζω δίπλα της», συνέχισε η Έμα στη λεζάντα. «Όπως μου είπε η θετή κόρη μου @scoutlaruewillis, η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε κάποια παρηγοριά σε αυτό».

Η Έμα έκανε την ανάρτηση με αφορμή της Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Θλίψη, η οποία έχει καθιερωθεί για τις ΗΠΑ η 30η Αυγούστου. 

Η ανάρτηση της Έμα έρχεται μήνες αφότου η οικογένεια Γουίλις αποκάλυψε ότι ο Μπρους, αποχωρεί από την υποκριτική, μια κίνηση που η Έμα περιέγραψε ως «μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας» σε μια ανακοίνωση στο Instagram εκείνη την εποχή.


epirusblog.gr
5 of 5
Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση της ασθένειάς του: Η σύζυγός του «μαθαίνει να ζει με τη θλίψη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4517667445618067175
item