Γλυκάνισος – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η τηλεοπτική σύζυγός του «φόρεσε» το νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» έκανε χθες Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα και κέρδισε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού. Πρωταγωνιστές είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Έλενα Πιερίδου.

Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο στους χρήστες του Twitter μια φωτογραφία… Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Γιώργος Παπαγεωργίου υποδύεται τον Στρατή Δεμίρη, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ευγενία Δημητρόπούλου.

Στο σπίτι που μένουν υπήρχε μια κορνίζα από τον γάμο τους. Βέβαια αν κάποιος την παρατηρήσει καλύτερα θα ανακαλύψει ότι είναι κολάζ και η πραγματική φωτογραφία είναι από τον γάμο του ηθοποιού… με την Δανάη Μιχαλάκη!

Το κολάζ με την Ευγενία Δημητροπούλου

Το πρόσωπό της στη φωτογραφία είχε αντικατασταθεί, για τις ανάγκες της σειράς, με εκείνο της τηλεοπτικής συζύγου του Γιώργου Παπαγεωργίου, Ευγενίας Δημητροπούλου.

Η πραγματική φωτογραφία

Η υπόθεση του «Γλυκάνισου» 

Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Ένας καταυλισμός προσφύγων γίνεται στόχος εμπρηστών. Δύο τραγικά γεγονότα συνηγορούν για να συναντηθούν οι δρόμοι του Στρατή και της Ραζάν. Μια επίθεση είναι η αφορμή για να ξεκινήσει ο μεγάλος έρωτάς τους.

Ο Στρατής Δεμίρης (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. 

Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον.

Η Ραζάν Ναζάλ (Έλενα Πιερίδου) είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια.

Ο Στρατής γυρνά κοντά στην οικογένειά του στη Μυτιλήνη και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από αγνώστους. Η σωτήρια επέμβαση του Καρίμ (Χρήστος Κοντογιώργης), συντρόφου της Ραζάν, τον σώζει από βέβαιο θάνατο. 

Η πρώτη συνάντηση του Στρατή και της Ραζάν είναι η αρχή μίας δύσκολης πορείας για τους δυο τους. Ένας χριστιανός. 

Μια Μουσουλμάνα. Τους χωρίζουν η πίστη, τα ήθη, τα έθιμα, οι κουλτούρες. Τους ενώνει η δυνατή αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη αυτή θα πρέπει να παλέψει πολύ για να επιβιώσει…

epirusblog.gr
5 of 5
Γλυκάνισος – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η τηλεοπτική σύζυγός του «φόρεσε» το νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2474587871383372261
item