Αθηνά Οικονομάκου: : Απόδραση στο Κάπρι για την ονομαστική της εορτή

Την ονομάστική της εορτή γιόρτασε η Αθηνά Οικονομάκου εκτός Ελλάδος. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να μοιραστεί μερικές εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας υποδέχτηκε τον Σεπτέμβρη, κάνοντας ένα ταξίδι στο Κάπρι της Ιταλίας. Η Αθηνά Οικονομάκου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της στα ελληνικά νησιά αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση στη γειτονική χώρα και να περάσει όμορφες στιγμές.

Σε αυτό το μοναδικό ταξίδι  βέβαια δεν ήταν μόνη της αλλά με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και δύο φίλους τους! 

Άλλωστε το ζευγάρι πέρασε ένα γεμάτο καλοκαίρι σε διάφορα Ελληνικά μέρη συνδυάζοντας και την βάφτιση της κόρης τους σε ένα από αυτά που αοφάσισαν να κάνουν μια μίνι απόδραση απο τις επαγγελματικέσ τουσ υποχρεώσεισ και από την Ελλάδα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την… εορταστική αυτή απόδραση στην Ιταλία. 

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι (φωτογραφίες)

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι

Η Αθηνά Οικονομάκου κι ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα ζευγάρι με πολλές δραστηριότητες, που όμως αγαπά τα ταξίδια. Για τον λόγο αυτό όποτε έχουν την ευκαιρία και τον χρόνο εξορμούν στο εξωτερικό

Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου κι ο Φίλιππος Μιχόπουλος ταξίδεψαν στο Παρίσι που είναι και ο πρώτος αγαπημένος τους προοροσμός. Ο δεύτερος, αν κρίνουμε από τη συχνότητα που πηγαίνουν, είναι η Ιταλία.

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια, τον Μάξιμο και τη Σιένα θέλησε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής για ερωτευμένους. Έτσι επέλεξαν ως προορισμό του το μαγευτικό και άκρως ρομαντικό Παρίσι.

Μάλιστα, όπως εξηγεί η γνωστή ηθοποιός σε μία από τις αναρτήσεις, είχαν καιρό να ταξιδέψουν μόνο οι δυο τους. Αφού η οικογένεια και οι δουλειές τους δεν το επέτρεπαν. Τώρα όμως που η Σιένα είναι ήδη ενός έτους, μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους σε δικούς τους ανθρώπους για να απολαύσουν μερικές ημέρες μόνοι.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: : Απόδραση στο Κάπρι για την ονομαστική της εορτή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7295840426473611676
item