Άρτα: Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Άρτας υποδέχθηκε την "ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας συμμετείχε στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και υποδέχτηκε τη «Φλόγα της Αγάπης» που πέρασε από την πόλη μας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022...
Μικροί και  μεγάλοι, φίλοι του συλλόγου, αιμοδότες και εθελοντές ανταποκρίθηκαν θετικά στην  γιορτή του εθελοντισμού και μετέφεραν το μήνυμα της προσφοράς και της αιμοδοσίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας.
Η φλόγα ξεκίνησε από το προαύλιο του Αγίου Δημητρίου με τον αντιδήμαρχο κ. Ευαγγέλου να παραδίδει την πρώτη δάδα στην πρόεδρο του συλλόγου κ. Νάκα.
Έπειτα από μία περιπατητική πορεία στο κέντρο της Άρτας, κατέληξε στο σημείο εκκίνησης, όπου οι επικεφαλείς  των ομάδων και φορέων που συμμετείχαν άναψαν τον βωμό. 
Picture
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και τη συνεργασία τον Κ.Ευαγγέλου αντιδήμαρχο παιδείας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Παράρτημα Άρτας, τον Σύλλογο Δρομέων, το τμήμα αισθητικής γυμναστικής  Πύρρος, την ΔΟΑΚ Άρτας, το 1ο σύστημα προσκόπων Άρτας, τα KrotalArta, την τροχαία Άρτας που διασφάλισε την ασφάλεια των λαμπαδηδρόμων, το ΕΚΑΒ Άρτας, τον σύλλογο Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας και την Ακαδημία Αναγέννησης χάντμπολ. 
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Μουσικό σχολείο για την μουσική νότα μου έδωσαν στην εκδήλωση μας.                                                  
Picture
Ένας δεν αρκεί, χρειάζεται να γίνουμε πολλοί,δώστε αίμα!"
                                                     
Με εκτίμηση 
Το  Διοικητικό Συμβούλιο
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Άρτας υποδέχθηκε την "ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8885046405777989235
item