Έξαλλος ο Ζ.Πικέ με τους όρους επιμέλειας των παιδιών που ζητάει η Σακίρα (βίντεο)

Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται εκνευρισμένος με την στάση της Σακίρα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, αποχώρησε γρήγορα από τη συνάντηση, όπου οι δυο πλευρές -με παρουσία των δικηγόρων τους- συζήτησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Κολομβιανή διάσημη τραγουδίστρια διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και -όπως έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό- σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα μαζί τους στο Μαϊάμι.

Μάλιστα, η Σακίρα φαίνεται πως πιστεύει ότι ο τρόπος ζωής του Πικέ, έχει βάλει εμπόδια στη ζωή των παιδιών τους, τα οποία δεν μπορούν να κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα στη Βαρκελώνη.

Απ’ την άλλη -και σύμφωνα με τη La Vanguardia- ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται απογοητευμένος με τη Σακίρα και τη στάση της σε αυτή την υπόθεση και «θέλει να τερματίσει την ατελείωτη σαπουνόπερα».

Δημοσίευμα της Marca υποστηρίζει πως σε περίπτωση που ο Πικέ επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει κι εκείνος την επιμέλεια των δύο τους παιδιών, η Σακίρα σκοπεύει να συλλέξει κάθε πληροφορία σχετικά με όλες τις απιστίες του, ενόψει μιας πιθανής δικαστικής διαμάχης.

epirusblog.gr
5 of 5
Έξαλλος ο Ζ.Πικέ με τους όρους επιμέλειας των παιδιών που ζητάει η Σακίρα (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6464642913311960750

Τα καλύτερα

item