Ζαχαριάδης για το σύνθημα κατά Μητσοτάκη στο Σπούτνικ: Συνθήματα και ύβρεις δεν μας χαρακτηρίζουν

Σαφείς αποστάσεις κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης από την υβριστική φράση κατά του πρωθυπουργού που εμφανίστηκε σε video wall με ρωσικούς χαρακτήρες και την φωτογραφία του Ρώσου προέδρου, στο φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είπε, τέτοιες εκφράσεις δεν είναι στην κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε του Αλέξη Τσίπρα και το χαρακτήρισε ως «μεγάλο λάθος».

«Η αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία είναι πολιτική με βάση τα επιχειρήματα, με βάση προγράμματα», δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Οι χαρακτηρισμοί κάνουν κακό γιατί δίνουν τη δυνατότητα για πολιτικό αποπροσανατολισμό. 

Εγώ δεν το ξέρω, τώρα το πληροφορούμε. Φανταστείτε, κάποιος να έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος, το οποίο δεν είναι στην κεντρική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αντί να συζητάμε τα πολύ κατώτερα των αναγκών και των περιστάσεων που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης συνθήματα και ύβρεις που εμάς τουλάχιστον δεν μας χαρακτηρίζουν. 

Έχουμε αντιπαράθεση με τα πολιτικά, τα ψευδή και τα ανακόλουθα του κ. Μητσοτάκη».

Υπενθυμίζεται πως εμμέσως και ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή το βράδυ κράτησε αποστάσεις. 

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως πρέπει τα ανώριμα συνθήματα που μοιάζουν με αυτά των γηπέδων να γίνουν πραγματικά και πολιτικά που θα τρομάζουν το καθεστώς.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Να μετατρέψουμε τα ανώριμα συνθήματα που μοιάζουν με τα συνθήματα των γηπέδων, σε συνθήματα που πραγματικά θα τρομάζουν το καθεστώς τους. Και κυρίως να μετατρέψουμε την οργή σε ελπίδα, την απάθεια σε συμμετοχή. Σε συμμετοχή σε κάθε αγώνα που διεκδικεί δικαιοσύνη».

epirusblog.gr
5 of 5
Ζαχαριάδης για το σύνθημα κατά Μητσοτάκη στο Σπούτνικ: Συνθήματα και ύβρεις δεν μας χαρακτηρίζουν
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2666847343898004309
item