Βάλια Χατζηθεοδώρου: Με τον Πέτρο Πυλαρινό είμαι καλά αλλά δεν θέλω παιδί

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε σε μία συνέντευξή της τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για την προσωπική της ζωή. Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις στιγμές που βίωσε στο The Voice και για στην σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε για τη μεταγραφή της από το Star στον ΣΚΑΪ και σχολίασε την τεράστια αλλαγή από τον «Τροχό της Τύχης» στο «The Voice»: «Έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι με θέλουν, είπα αμέσως πότε έρχομαι;».

Όσον αφορά στον ανταγωνισμό και τη σύγκριση με τη Λάουρα Νάργες ανέφερε: «Ήταν οι επόμενες σκέψεις. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πως δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανθρώπους. Το να συγκριθώ ήταν άτοπο, ήξερα ότι θα το έκαναν. 

Εκείνη τη στιγμή είχα κάνει focus να είμαι εγώ καλή, για τα δικά μου δεδομένα και νομίζω βγήκε. Ήξερα ότι ήθελε να φύγει η Λάουρα και τότε είχα ακούσει ότι πήρα τη θέση ενός ανθρώπου και ότι την τελευταία στιγμή με έβαλαν από την πίσω πόρτα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό και για το αν υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους ανέφερε: «Είμαστε δύο χρόνια και κάτι μαζί. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα, ούτε εκείνος ζηλεύει».

Όσον αφορά στο αν ονειρεύεται παιδιά, οικογένεια και γάμο η Βάλια Χατζηθεοδώρου δήλωσε: «Δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι νοιώθω έτοιμη για αυτό».

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και μιλώντας για τις συνεργασίες που επιθυμεί να κάνει είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Ίσως ακουστεί κλισέ αλλά θα ήθελα να συνεργατώ με την Ελένη Μενεγάκη, όπως επίσης και με τη Ναταλία Γερμανού».

Μιλώντας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για την παρουσίαση του Love Insland σχολίασε: «Ανυπομωνώ. Εννοείται θα το βλέπω, είναι ένα φαν πρότζεκτ. Φυσικά και θα τη στηρίξω, είναι ένα νέο πρόσωπο και ένα πολύ φρέσκο κορίτσι. Πιστεύω θα της ταιριάζει».

Δείτε το βίντεο 



epirusblog.gr
5 of 5
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Με τον Πέτρο Πυλαρινό είμαι καλά αλλά δεν θέλω παιδί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4713267193309656163
item