Η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου»

Στο περιοδικό «OK!» έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο χωρισμό και το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4799465850778935926
item