Κιμ Καρντάσιαν: Φωτογραφίζεται τα εσώρουχα – Έκανε… εσώρουχο την αμερικανική σημαία (φωτό)

Με ένα διαφορετικό λουκ πόζαρε η Κιμ Καρντάσιαν για τις ανάγκες μίας νέας φωτογράφησης, με φόντο τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 41χρονη τηλεπερσόνα ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Interview US.

Η Καρντάσιαν είναι η μούσα του περιοδικού για τον Σεπτέμβριο του 2022, με μερικές από τις εικόνες της να αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Με κατάξανθα μαλλιά και φρύδια και χτένισμα που θυμίζει τη δεκαετία των 70s, η Κιμ Καρντάσιαν στέκεται μπροστά από τον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

 Στην πρώτη φωτογραφία, η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας φοράει ένα τζιν σύνολο. Το παντελόνι της είναι κατεβασμένο με αποτέλεσμα τα οπίσθιά της να είναι εκτεθειμένα.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες κυριαρχεί το μπλε και το κόκκινο, ενώ σε μερικές από αυτές η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται φορώντας εσώρουχα.

Η φωτογράφιση αυτή έρχεται μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον, με τον οποίο όλα έδειχναν πως πήγαιναν καλά.

Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον 28χρονο ηθοποιό να προσπαθεί να σώσει τη σχέση τους αλλά την πρώην σύντροφό του να είναι ανένδοτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ξένο Τύπο, ο Ντέιβιντσον έχει προσεγγίσει κι άλλα μέλη της οικογένειας ώστε να τον συμβουλέψουν για το πώς πρέπει να κινηθεί προκειμένου να την κερδίσει πίσω.

Παρόλα αυτά, η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει να τον έχει ξεπεράσει. Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του κωμικού, είχε δηλώσει πρόσφατα στο OK Magazine:

«Ο Πιτ παλεύει για να σώσει τη σχέση. Παρακαλεί την Κιμ να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους. 

Ο Πιτ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Κιμ. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Πιτ θα έβγαινε ποτέ με κάποιον σαν την Κιμ, αλλά το έκανε. Τώρα θα την ξανακερδίσει».

epirusblog.gr
5 of 5
Κιμ Καρντάσιαν: Φωτογραφίζεται τα εσώρουχα – Έκανε… εσώρουχο την αμερικανική σημαία (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5354973309958828054
item