Γιάννενα: Λίγα τα κενά, διαχειρίσιμα τα κτηριακά προβλήματα στα σχολεία των Ιωαννίνων

Τους Διευθυντές Εκπαίδευσης του Νομού αλλά και την Περιφερειακή Δ/νση Ηπείρου επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την οργάνωση των σχολικών μονάδων και τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως πληροφορήθηκαν, τα σχολεία είναι καθ΄ όλα έτοιμα να δεχθούν τους μαθητές, τα κενά από άποψη εκπαιδευτικών είναι ελάχιστα και το αμέσως προσεχές διάστημα θα καλυφτούν, ενώ τα κτηριακά προβλήματα είναι διαχειρίσιμα.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ενημέρωση και για τα θέματα που προέκυψαν με τις σχολικές καθαρίστριες αλλά και την ετοιμότητα των σχολείων για τυχόν θέματα που θα προκύψουν λόγω της ενεργειακής κρίσης στο δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας, όπως επίσης για τη λειτουργία του νέου θεσμού που αφορά το διευρυμένο ολοήμερο σχολείο στην Α/θμια εκπαίδευση. 

Οι διαβεβαιώσεις που πήρε είναι πως η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει χωρίς προς το παρόν ιδιαίτερα προβλήματα. 

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας ευχόμαστε και ελπίζουμε τα σχολεία μας να μη χρειαστεί και πάλι να διακόψουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. 

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά σ’ όλους τους μαθητές και τους γονείς τους για τον αγώνα τους αλλά και τις αγωνίες τους», τονίζει η Νομαρχιακή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ σε χθεσινή της ανακοίνωση.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Λίγα τα κενά, διαχειρίσιμα τα κτηριακά προβλήματα στα σχολεία των Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5873811628535984176
item