Πέτρος Ιακωβίδης: «Με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε, γιατί είδε το όνομα μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια ενώ εξομολογήθηκε ότι η μητέρα του τον πήρε κλαίγοντας όταν είδε το όνομά του δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι κάποια στιγμή να ηγηθεί σχήματος. Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι να βλέπεις την αγάπη του κόσμου, γιατί μέσα από τα τραγούδια σου σε μαθαίνουν. Από μικρός μου άρεσε να τραγουδάω και στο σπίτι έπαιρνα μια κιθάρα και έπαιζα για φίλους και συγγενείς.

«Θα ήθελα να γράψω στον Νίκο Βέρτη και στο Νίκο Οικονομόπουλο», κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλώντας στην «Ελένη».

Είναι πολύ όμορφο να ανοίγεις ένα ραδιόφωνο και να ακούς τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδούν τραγούδια σου. Μια μέρα με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε, γιατί είδε το όνομα μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και συγκινήθηκε.

Είναι πολύ μεγάλο μια μεγάλη τραγουδίστρια να σε εμπιστεύεται. Τις αποφάσεις μου τις μοιράζομαι με τους στενούς μου συνεργάτες, αλλά σίγουρα και με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδερφή μου», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

epirusblog.gr
5 of 5
Πέτρος Ιακωβίδης: «Με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε, γιατί είδε το όνομα μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3669585068111309828
item