Πέντε λόγοι για τους οποίους μπορεί να βλέπεις στο όνειρο σου ότι σε απατά ο σύντροφος σου

Ξύπνησες ποτέ από ένα όνειρο που να ήταν τόσο αληθινό και να σου πήρε κάποια δευτερόλεπτα για να συνέλθεις και να επιστρέψεις στην πραγματικότητα; Σίγουρα.

Μήπως, μάλιστα, έχει τύχει να δεις ότι ο αγαπημένος σου σε απατά και σ’ έχει λούσει κρύος ιδρώτας -μέχρι να καταλάβεις, τουλάχιστον ότι πρόκειται για όνειρο;

Αν ναι, δες παρακάτω 5 πιθανές αιτίες που μπορεί να δικαιολογούν ένα τέτοιο όνειρο, ώστε να πάρεις τις εξηγήσεις σου.

Σε έχουν απατήσει στο παρελθόν

Είναι λογικό ότι θα δεις όνειρα που σχετίζονται με απιστία αν ο σύντροφός σου σε απάτησε στο παρελθόν, ειδικά αν δεν έχεις επεξεργαστεί αυτό που συνέβη ή δεν έχεις ανακτήσει την εμπιστοσύνη σου. 

Εάν αποφασίσατε να μείνετε μαζί, θα πρέπει ο σύντροφός σου να συνεχίσει να κάνει όλα εκείνα τα πράγματα που θα σε έκαναν να αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Αλλά θα ξέρει τι να κάνει μόνο αν είσαι ειλικρινής σχετικά με τις ανάγκες σου.

Εάν ένας πρώην σου σε απάτησε στο παρελθόν, αυτά τα όνειρα μπορεί να υποδηλώνουν ότι φοβάσαι ότι θα κάνει το ίδιο ο νυν σύντροφός σου.

Δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον

Τα όνειρα είναι μεταφορές. Και ένα όνειρο ότι ο σύντροφός σου σε απατά, αντιπροσωπεύει την προδοσία εμπιστοσύνης». Σκεφτείτε λοιπόν τους τομείς της σχέσης σας όπου δεν εμπιστεύεστε πλήρως ο ένας τον άλλον.

Αισθάνεσαι άβολα σχετικά με τα κοινά οικονομικά, τη δυναμική της οικογένειας ή τα σχέδια για το μέλλον; Εάν δεν νιώθετε ότι είσαστε στην ίδια σελίδα, μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς μεταξύ σας ως ένας τρόπος να ενισχύσετε αυτόν τον τομέα της σχέσης σας.

Ήσουν άπιστη

Τα όνειρα απιστίας μπορεί επίσης να υποδεικνύουν ότι είσαι άπιστη ή παραπλανείς με κάποιο τρόπο. Ίσως είσαι εσύ που έχεις μια συναισθηματική σχέση, ή κρατάς μεγάλα μυστικά από τον σύντροφό σου. 

Το όνειρο της απιστίας μπορεί να αντιπροσωπεύει ότι, κατά βάθος, συνειδητοποιείς ότι αυτές οι ενέργειες είναι ένας τρόπος να απατήσεις τον σύντροφό σου.

Μπορεί να σε απατά στην πραγματικότητα

Τα όνειρα που βλέπεις να σε απατούν σπάνια σημαίνουν ότι ο σύντροφός σου πραγματικά σε απατά. Αυτά τα όνειρα μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε, ακόμα και σε ανθρώπους με τις πιο ασφαλείς σχέσεις. 

Αλλά αν συνεχίσεις να τα βλέπεις – ή εάν κανένας από τους άλλους λόγους δεν φαίνεται να ταιριάζει – σκέψου την πιθανότητα ο σύντροφός σου να έχει πραγματικά συναισθηματική ή σωματική σχέση.

Είναι εύκολο και βολικό να αγνοήσεις τα σημάδια της απιστίας – όπως το γεγονός ότι ο σύντροφός σου κρύβει το τηλέφωνό του, βγαίνει πιο συχνά έξω ή φαίνεται κλειστός συναισθηματικά – επειδή δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα της απιστίας. 

Αλλά επειδή είναι πιο δύσκολο να καταπιέζεις τα συναισθήματα ενώ κοιμάσαι, αυτά τα μικρά σημάδια μπορεί να αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς το μυαλό σου συνδυάζει τα πάντα και είναι πιο «ειλικρινές» με τον εαυτό του.

Έχεις ένα ανασφαλές στυλ σύνδεσης στη σχέση σου

Ομοίως, αυτό το είδος ονείρου θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι έχεις ένα ανασφαλές στυλ σύνδεσης στη σχέση σου. 

Όσοι έχουν ένα ανασφαλές στυλ σύνδεσης – ειδικά εκείνοι που είναι πιο ανήσυχοι – μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς στο να βλέπουν όνειρα όπου τους απατά ο σύντροφος τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Πέντε λόγοι για τους οποίους μπορεί να βλέπεις στο όνειρο σου ότι σε απατά ο σύντροφος σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3959594607257948562
item