Αποκλειστικό: Την Κυριακή βαφτίζει την κόρη της η Όλγα Φαρμάκη- Δείτε το προσκλητήριο

Αντίστροφα τις μέρες μετρούν πλέον η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος για τη βάφτιση της 19 μηνών κόρης τους.

Το μυστήριο της βάφτισης πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι στις 11.30 το πρωί. 

Νονοί της μικρούλας, που θα πάρει το όνομα Μαρέττα (σ.σ από τη μαμά της Όλγας Φαρμάκη, Μαρία και την πεθερά της, Φλορέττα), θα είναι ο παιδικός φίλος του Σταύρου Μαντόπουλου, Γιώργος Παντελίδης και η αδελφή της Όλγας, Γωγώ Φαρμάκη.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια σχέσης έχει προσκαλέσει αρκετούς φίλους και συγγενείς και σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός αναμένεται να αγγίξει τους 200!

Τα ρούχα που θα φορέσει τόσο η μαμά Όλγα όσο και η κόρη της αλλά και η νονά Γωγώ τα έχει σχεδιάσει η ίδια η Όλγα Φαρμάκη.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι δίπλα στη θάλασσα και συγκεκριμένα στο «Coyoacan Playa» στο Βάρκιζα Resort.

Το govastileto.gr εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς το προσκλητήριο της βάφτισης.

Θυμίζουμε πως η Μαρέττα ήρθε στον κόσμο στις 20 Ιανουαρίου 2021. «Το ήθελα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταύρος και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Τρία χρόνια είμαστε μαζί. 

Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπος σου, αλλά πραγματικά με τον Σταύρο το έλεγα και από την πρώτη στιγμή», είχε πει σε συνέντευξή της η Όλγα Φαρμάκη στο Happy Day τον Σεπτέμβριο του 2020.

Με το καλό η βάφτιση!

epirusblog.gr
5 of 5
Αποκλειστικό: Την Κυριακή βαφτίζει την κόρη της η Όλγα Φαρμάκη- Δείτε το προσκλητήριο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 19171370239107769
item