Θεσπρωτία: Αγιασμός σήμερα στα σχολεία της Θεσπρωτίας

Χωρίς μάσκες και τεστ για τον κορονοϊό, προσήλθαν  στα σχολεία οι μαθητές και στη Θεσπρωτία. 

Η πρώτη ημέρα περιελάβανε τον καθιερωμένο αγιασμό στα προαύλια των σχολικών συγκροτημάτων, οδηγίες προς τα παιδιά, ενώ όλοι παρέλαβαν  και τα βιβλία τους.  

Φέτος τόσο τα παιδιά όσο και οι εκπαιδευτικοί δεν θα έχουν ιδιαίτερες «υποχρεώσεις» όσον αφορά στον κορονοϊό και κυρίως τα τεστ και την υποχρεωτική χρήση μάσκας. 

Μέτρα θα ισχύσουν μόνο για τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ (ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό), οι οποίοι εάν δεν έχουν κάνει εμβόλιο και δεν έχουν νοσήσει θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο με rapid-test ή PCR σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, σε ιδιωτικές κλινικές, σε φαρμακεία ή σε ιδιώτη ιατρό, με δική τους δαπάνη.

Οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι φέτος δεν θα υπάρχουν κενά στα σχολεία. 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

* ΠΑΕ "ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ"

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η ΠΑΕ Θεσπρωτός εύχεται σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς η σημερινή πρώτη μέρα στο Σχολείο να σηματοδοτήσει την αρχή μίας νέας πιο αισιόδοξης περιόδου, με ευόδωση στόχων και προσδοκιών. 

Καλή και δημιουργική σχολική χρόνια γεμάτη υγεία, γνώση, πρόοδο αλλά και με μία πληθώρα αθλητικών δράσεων, διότι ως γνωστό ‘νους υγιής εν σώματι υγιεί’! 

Καλή αρχή!   

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Αγιασμός σήμερα στα σχολεία της Θεσπρωτίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8458344337787336302
item