Παντρεύτηκε ο τραγουδιστής Νίκος Απέργης - Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Νίκος Απέργης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα και μητέρα του γιου του, που ήρθε στον κόσμο τον Μάιο που μας πέρασε.

Το μυστήριο έγινε το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου και την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μηλιού και ο συνεργάτης του από την Panik και ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Σίμος μέσα από τα social media.

Ο Νίκος Απέργης συνηθίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτι τέτοιο έγινε και χθες, μιας και κανένας δεν γνώριζε για τον γάμο του, πέρα από ελάχιστους φίλους και τις οικογένειες του ζευγαριού.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία άκρως εντυπωσιακή, κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο τους, με τον Νίκο Απέργη να την πλησιάζει και να την κοιτά με πολλή αγάπη. Τα στιγμιότυπα από την δεξίωση τους δείχνουν μόνο να χαμογελούν και να απολαμβάνουν την ευτυχία τους!

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Νίκος Απέργης για την γυναίκα της ζωής του.  

Δείτε μερικά ακόμη στιγμιότυπα από τον γάμο του Νίκου Απέργη:

epirusblog.gr
5 of 5
Παντρεύτηκε ο τραγουδιστής Νίκος Απέργης - Οι πρώτες φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6416700593321887262
item