«Παράδεισος των κυριών» - Αργύρης Πανταζάρας: Το βραβείο Χορν σε νεαρή ηλικία και οι διάσημες σχέσεις του

Η νέα σειρά «Παράδεισος των κυριών» έκανε την πρεμιέρα της, πριν από μόλις λίγες ημέρες και κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Η δραματική σειρά του Alpha μετέφερε τους τηλεθεατές στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60 σε ένα υπέρλαμπρο πολυκατάστημα, όπου λαμβάνουν χώρα έρωτας, φόνοι και κρυμμένα μυστικά.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο του Ντίνου και το Twitter τον αποθεώνει. 

Ο ίδιος τι λέει γι'αυτό; «Το Twitter έχει πολύ πλάκα αλλά δεν μπορώ να το εμπιστευτώ με βεβαιότητα. Θα πω κάτι δικό μου, κάτι από τη δική μου προσωπικότητα. Είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά σχόλια δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι!».

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης και αγαπήθηκε από το ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις σειρές «Κόκκινο Ποτάμι» και «Άγριες Μέλισσες». Ειδικά, με τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, οι ατάκες του «Τάκη Δοξαρά» έγιναν viral.

Πάμε, όμως να μάθουμε όσα δε γνωρίζαμε για τον Αργύρη Πανταζάρα..

Ο Αργύρης Πανταζάρας γεννήθηκε στον Βόλο στις 14 Οκτωβρίου 1988 κι έχει ακόμη δύο αδέλφια. Η αδελφή του, Ίρις, είναι επίσης ηθοποιός, ενώ ο αδελφός του, Νίκος, φωτογράφος.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον συνονόματο παππού του, Αργύρη ή «παππούκο», όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά ο ηθοποιός. Πήγαινε σε αθλητικό σχολείο στο Βόλο, ενώ έκανε και πρωταθλητισμό στο σκι.

Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας ή designer, καθώς ζωγράφιζε συνέχεια. Τελικώς, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η πρώτη του παράσταση ήταν ο «Ακατανόμαστος» (μονόλογος του Μπέκετ), που ανέλαβε και τη σκηνοθεσία. To 2015 συμμετείχε στην ταινία μικρού μήκους “Ίκαρος” του Γιώργου Φουρτούνη, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το 2016 κέρδισε το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ», σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής.

Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου, που ανερχόταν στις 3.000 ευρώ, το διέθεσε σε ανθρωπιστική βοήθεια, δηλώνοντας: «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και στην τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» (2019), έχοντας τον ρόλο του Θέμη Παυλίδη.

Εμφανίστηκε επίσης στη δεύτερη σεζόν των Άγριων Μελισσών, ενσαρκώνοντας τον Τάκη Δοξαρά, έναν μπουζουξή στην Τρούμπα. Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» ο Αργύρης Πανταζάρας είχε μιλήσει για τον ρόλο του Τάκη Δοξαρά στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» όπου είχε αποκαλύψει πως απεχθανόταν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

«Είναι πολύ δύσκολος ρόλος. Αυτό το ορφανός, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανείς δεν είναι κακός από τη θέλησή του, έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. 

Έπεσε στο Διαφάνι όπου δεν είναι και κανένας καλός! Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ. Είναι εισβολέας, παίρνει το ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπισε σε ρόλους σαν του Τάκη. 

Εγώ ήθελα να τον κάνω με την δική μου αισθητική. 3D! Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα και ζητάει συγνώμη… Τον απεχθανόμουν τον Τάκη. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω που πραγματικά δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου».

Ήταν συμπρωταγωνιστής στην ταινία «Digger» (2020) του Τζώρτζη Γρηγοράκη, η οποία απέσπασε το βραβείο CICAE ART CINEMA AWARD στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου 2020.

Βρέθηκε στις Κάννες, για να δώσει το παρών στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με την Έλλη Τρίγγου, αφού πρωταγωνίστησαν στην ταινία μικρού μήκους «Motorway 65», που ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα.

Το 2020 δημιούργησε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε την θεατρική παράσταση «This is Not Romeo & Juliet» που ανέβηκε στο θέατρο Πορεία. 

Συμπρωταγωνίστριά του ήταν η Έλλη Τριγγου. Επίσης έχει παίξει και στον Σασμό έχοντας τον ρόλο του υπαστυνόμου Μάκη Χριστογιάννη.

Ο έρωτας με την Έλλη Τρίγγου

H Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας υπήρξαν για αρκετά χρόνια ζευγάρι, όμως πλέον είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. 

Ο χωρισμός τους τον Φεβρουάριο του 2019, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, αιφνιδίασε τους πάντες.

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. 

Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι. 

Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου», είχε απαντήσεις τις φήμες επανασύνδεσης.

Ήταν ζευγάρι με την Πένυ Αγοραστού;

Μετά τον χωρισμό του από την Έλλη Τρίγγου, φούντωσαν οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Πένυ Αγοραστού. 

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο Pop Up, είχε πει: «Το γεγονός ότι δυο άνθρωποι αντίθετου φύλου κάνουν παρέα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε φίλοι. 

Ξεκάθαρα. Παρόλα αυτά, από τη μεριά μου, θέλω να πω για τον Αργύρη ότι τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ καλό παιδί και χαίρομαι που τον έχω φίλο».

Η άποψη του Πανταζάρα για τον έρωτα και τον γάμο

«Στον έρωτα παραδίνεσαι. Στον έρωτα δεν έχεις να κατακτήσεις κάτι πρέπει να παραδοθείς».

«Ο γάμος είναι κι αυτός μια παράσταση, μια γιορτή, μια τελετή. Τώρα, αν μου αρέσει η αισθητική, τα μανουάλια και τα τούλια, εντάξει, σκηνοθέτες και δραματουργοί είμαστε, ίσως στήσουμε κάτι που να ταιριάζει πιο πολύ στην προσωπικότητά μας. 

Πλέον δεν υπάρχει η ανάγκη του γάμου, αλλά είναι μέχρι να έρθει κάποιος σε αυτή τη θέση. Θεωρώ πως έχει δημιουργηθεί ένα καινούριο μοντέλο οικογένειας, φιλίας, αγάπης. Βέβαια, είναι υπό εξέταση, γιατί δεν ξέρουμε πού θα πάει αυτό. 

Εκτιμώ την έννοια της ένωσης. Ο πατέρας μου είχε παιδί στα 24 και η μητέρα μου στα 19. Οπότε τα πρότυπά μου είναι τέτοιου είδους. Έτσι, αισθάνομαι πως έχω αργήσει κιόλας.»

epirusblog.gr
5 of 5
«Παράδεισος των κυριών» - Αργύρης Πανταζάρας: Το βραβείο Χορν σε νεαρή ηλικία και οι διάσημες σχέσεις του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5021441214496638366
item