Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε για το γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη & την επανασύνδεσή τους

Για το θυελλώδη έρωτα, το γάμο και την επανασύνδεση με τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγο πριν ταξιδέψει στην Τενερίφη για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Love Island».

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, επιβεβαίωσε τον «άγνωστο» γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη, ενώ παρομοίασε την επανασύνδεσή τους με μία… Love Island ιστορία.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. 

Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. 

Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

«Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. 

Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δε μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει», πρόσθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε για το γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη & την επανασύνδεσή τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1487944470336887158
item