Τζένιφερ Λόπεζ: Το συγκινητικό κείμενο λίγες μέρες μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Λίγες ημέρες πέρασαν από την ημέρα που η Jennifer Lopez παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο μαζί με τον Ben Affleck σε μια παραμυθένια τελετή στο κτήμα του ηθοποιού στην Georgia. 

Η διάσημη τραγουδίστρια αφού επέστρεψε από τον μήνα του μέλιτος δημοσίευσε στο προσωπικό της blog φωτογραφίες από τους τριήμερους εορτασμούς με αφορμή την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, τις οποίες συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

«Όταν με είδε να εμφανίζομαι στην κορυφή των σκαλοπατιών εκείνη τη στιγμή, έγινε τόσο απόλυτα λογικό, ενώ ταυτόχρονα φαινόταν ακόμα απίστευτα δύσκολο να το πιστέψεις, σαν να ήταν το ομορφότερο όνειρο, όπου το μόνο που θέλεις είναι να μην ξυπνήσεις ποτέ. 

Θα έκανα πολλές τέτοιες σκέψεις πιθανότατα, εάν δεν είχα επικεντρωθεί τόσο πολύ στο να μην σκοντάψω στο φόρεμά μου, αλλά όταν έφτασα αρκετά κοντά για να δω το πρόσωπό του, είχα και πάλι την ίδια υπέροχη αίσθηση.

Κάποιες παλιές πληγές επουλώθηκαν εκείνη τη μέρα και το βάρος του παρελθόντος έφυγε επιτέλους από τους ώμους μας. 

Ο κύκλος έκλεισε – και καθόλου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Καλύτερα», γράφει η Jennifer Lopez και μας κάνει να λιώνουμε…

«Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε σε αυτόν τώρα» έγραψε στη συνέχεια η πανέμορφη νύφη.

«Η αλήθεια είναι πως η ιστορία του καθενός είναι διαφορετική και όλοι έχουμε τα μονοπάτια μας να διανύσουμε. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ο ίδιος. Αλλά για εμάς, αυτός ήταν ο τέλειος συγχρονισμός. 

Τίποτα δεν μου φάνηκε ποτέ πιο σωστό και ήξερα ότι επιτέλους θα κατασταλάζαμε με έναν τρόπο που μπορείς να κάνεις μόνο όταν καταλαβαίνεις την απώλεια και τη χαρά και όταν έχεις δοκιμαστεί στη μάχη αρκετά ώστε να μην θεωρείς ποτέ τα σημαντικά πράγματα δεδομένα ή να μην αφήνεις τις ανόητες ασήμαντες ενοχλήσεις της ημέρας να σε εμποδίζουν να αγκαλιάσεις κάθε πολύτιμη στιγμή. 

Βρισκόμαστε σε εκείνη την πολυπόθητη στιγμή της ζωής: να έχουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας έχει δώσει η ζωή, ακόμη και για τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της. Εκείνη η νύχτα ήταν πραγματικά ο παράδεισος».

Στον επίλογο του συγκινητικού κειμένου της, η Jennifer Lopez ανέφερε: «Πριν από χρόνια, δεν είχαμε ιδέα ότι ο δρόμος μπροστά μας θα σήμαινε να περιηγηθούμε σε τόσους πολλούς λαβύρινθους και θα περιείχε τόσες πολλές εκπλήξεις, ευλογίες και απολαύσεις. 

Όλα κορυφώθηκαν σε αυτή τη στιγμή, μία από τις πιο τέλειες της ζωής μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Εύχομαι σε όλους σας το ίδιο είδος ευτυχίας… το σκληρά κερδισμένο είδος που είναι πιο γλυκό εξαιτίας του ταξιδιού που προηγήθηκε».

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένιφερ Λόπεζ: Το συγκινητικό κείμενο λίγες μέρες μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 469471124466912145
item