Ιωάννα Μαλέσκου: Με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά σε έξοδο γεμάτη δράση – Φωτογραφίες

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο για την προσωπική της ζωή, αφού εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με τον εκπαιδευτή σκύλων,  Κωνσταντίνο Δανιά.

Μπορεί η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής να μην  έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τον νέο της σύντροφο, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις τους αποκάλυψαν την σχέση τους

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Μαζί στο Πόρτο Ράφτη

Το ζευγάρι λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν βρέθηκε μαζί στο Πόρτο Ράφτη όπως αποκαλύπτουν οι κοινές τους φωτογραφίες στο περιοδικό HELLO.

Εκεί, ο Κωνσταντίνος Δανιάς έκανε windsurf με την Ιωάννα Μαλέσκου να τον απολαμβάνει έχοντας αγκαλιά τον σκύλο τους. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το φετινό καλοκαίρι η παρουσιάστρια εξασκήθηκε στα θαλάσσια σπορ, όπως αποκάλυψαν και οι φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο instagram.

Ιωάννα Μαλέσκου – Τα μηνύματα όλο νόημα

Πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Ο κύκλος της εκπομπής Love It  έκλεισε οριστικά με την παρουσιάστρια μέχρι στιγμής να μην έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη. 

Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Μαλέσκου επικοινωνεί μέσω instagram με τα μηνύματά της.

«Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια «βρεγμένη σανίδα» Αλλά τι λέμε τώρα;; Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, προτιμώ να αφοσιωθώ στο σερφ και στο… «ασφαλές σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο! 

Να προσέχετε τον εαυτό σας», είχε γράψει κάνοντας windsurf.

Ενώ σε άλλη της ανάρτηση η Ιωάννα Μαλέσκου είχε γράψει: «Η ευτυχία είναι στιγμές. Κάποιες φορές τις απαθανατίζεις και χαμογελάς κάθε φορά που τις βλέπεις. 

Οι στιγμές γίνονται αναμνήσεις. Μάζεψε όσες πιο πολλές μπορείς και κέντησε τον καμβά σου. Θα έρθουν «χειμώνες» δύσκολοι που θα τις αναπολείς».

Φωτογραφίες από HELLO Δημήτρης Πελέκης και Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μαλέσκου: Με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά σε έξοδο γεμάτη δράση – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8476207496582508435
item