Άρτα: Πλήθος κόσμου στην συναυλία του Νταλάρα! (φωτο)

Η παρουσία χιλιάδων Αρτινών επισφράγισε την επιτυχία των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αρτα, με «ανταμοιβή ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για όσους αναζητούν τη λαϊκή ποιότητα, την αγωνιστική» και αισθητική ανάταση...

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν χθες με μια μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, την Βιολέτα Ικαρη και την Ασπασία Στρατηγού, όπου οι Αρτινοί κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.  Το μουσικό Σαββατόβραδο ολοκληρώθηκε με λαϊκό γλέντι με τους Χαγιάλ.
Picture
Την Παρασκευή πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, ξεχώρισε η μεγάλη συναυλία με την Μελίνα Κανά και τον Αλέξανδρο Κτιστάκη. 
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναυλίες με τους «Ρεμπέτικο Σύνολο», Ethnic+, και λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.
Picture
​Ο χώρος του Φεστιβάλ έκρυβε και φέτος δύο μεγάλες εκπλήξεις για τους μικρούς του φίλους. Πόλος έλξης για δεκάδες μαθητές δημοτικού και μεγαλύτερα παιδιά αποτέλεσε το εργαστήριο ρομποτικής, ενώ ο παιδότοπος το «Φεστιβάλ του παιδιού» με την ιδιαίτερη αισθητική του, φιλοξένησε δραστηριότητες ζωγραφικής και παιχνιδιού.

Παράλληλα μία έκθεση για τα εργατικά ατυχήματα και τον νικηφόρο αγώνα της εργατικής τάξης της πόλης για την δικαίωση του αδικοχαμένου 29χρονου ηλεκτρολόγου Χρήστου Ζορμπά, με την καταδίκη της εργοδοσίας της «Ηπειρος ΑΕΒΕ» φέτος το καλοκαίρι για το προδιαγεγραμμένο έγκλημά της, κοσμούσε την είσοδο τις «Κόκκινης Πολιτείας».
Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πλήθος κόσμου στην συναυλία του Νταλάρα! (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 775176970128324516
item