Ολόιδιος ο Πασχάλης Τερζής: Γοητευτικός και με καταγάλανα μάτια ο άγνωστος γιος του, Γιώργος

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την μουσική βιομηχανία καθώς έχει αφήσει για τα καλά το δικό του στίγμα. 

Μάλιστα, από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Πλέον, ο γνωστός τραγουδιστής έχει αποφασίσει φανερά να απέχει από το τραγούδι καθώς ζει μόνιμα με την γυναίκα του στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας πάρει λοιπόν την απόφαση να σταματήσει οριστικά από το τραγούδι, ο τραγουδιστής παραμένει μακριά από την showbiz.

Μπορεί λοιπόν η κόρη του Γιάννα να είναι ενεργή στα social media και να είχε πάρει πρόσφατα στην Eurovision, ωστόσο, ο γιος του Γιώργος δεν θέλει να απασχολεί τα media.

Αυτός είναι ο γιος του Πασχάλη Τερζή

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, τον είδαμε δει να διασκεδάζει με την αδερφή του σε νυχτερινό μαγαζί.


Αποκαλύφτηκε ο λόγος που σταμάτησε το τραγούδι

Ο Ζαφείρης Μελάς είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου μίλησε για μεγάλα ονόματα της μουσικής και όχι μόνο. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Πασχάλη Τερζή αποκαλύπτοντας το λόγο που πήρε την απόφαση να σταματήσει το τραγούδι και να απέχει από το χώρο των media πάνω στο απόγειο της καριέρας του.

Τελευταίοι σταθμοί του σπουδαίου καλλιτέχνη ήταν ένα promo σε χρονολογία 2010, με στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα με τίτλο “Δεν έχει η κόλαση φωτιές”, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”. 

Στις αρχές του 2015, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε ήταν με την κόρη του το 2020 με τίτλο "Για σένα μόνο".

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι.

Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. 

Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του», εξομολογήθηκε ο Ζαφείρης Μελάς.

epirusblog.gr
5 of 5
Ολόιδιος ο Πασχάλης Τερζής: Γοητευτικός και με καταγάλανα μάτια ο άγνωστος γιος του, Γιώργος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8588213764460056306
item