Θεσπρωτία: Ωραίο και συναρπαστικό θέαμα...

Ένα ωραίο και συναρπαστικό θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν, απογευματινές ώρες, πρόσφατα στην παραλία της Πλαταριάς.

Μια ομάδα ατόμων πέταξε με τα αλεξίπτωτα πλαγιάς και μετά από ένα συναρπαστικό, φανταζόμαστε ταξίδι στους αιθέρες, προσγειώθηκε σε άνετο χώρο της παραλίας. 

Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι ο τουρισμός του αλεξίπτωτου μπορεί να αναπτυχθεί και να κερδίσει έδαφος στη Θεσπρωτία. 

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς, ως τουριστική υπαίθρια δραστηριότητα αναψυχή, αφορά την ελεύθερη πτήση με την χρήση των ανέμων, χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό της πτέρυγας του αλεξιπτώτου. 

Ο χρήστης απογειώνεται από ένα υψόμετρο σε μια καθαρή πλαγιά ενός βουνού, ανεμοπορεί και έπειτα προσγειώνεται σε ένα ανοιχτό πεδίο. 

Η δραστηριότητα διεξάγεται ατομικά, μετά από ενδεδειγμένη εκπαίδευση ως πιλότος ή μαζί με πιλότο-χειριστή διθέσιου αλεξιπτώτου ως συνεπιβάτης

Δυνατότητα ενεργής συμμετοχής στην διθέσια πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς απαιτήσεις γνώσεων (αφού ακολουθεί τις οδηγίες του πιλότου χειριστή) και υψηλές απαιτήσεις σωματικής κατάστασης.

Στη Θεσπρωτία υπάρχουν πεπειραμένοι πιλότοι διθέσιου και προσφέρουν την εμπειρία της ελεύθερης πτήσης και εναέριας περιήγησης, την εναρμόνιση με τη φύση και γνωριμία με το βουνό και τον ουρανό.epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ωραίο και συναρπαστικό θέαμα...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1785020648304866376
item