Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Το περιβάλλον του ζευγαριού απαντά στις φήμες χωρισμού

Στο επίκεντρο βρέθηκε για άλλη μια φορά ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου μετά τις νέες φήμες για χωρισμό του ζευγαριού. 

Η τραγουδίστρια έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του συζύγου της, κάτι που στάθηκε αφορμή για νέα σενάρια της προσωπικής τους ζωής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι παραμένει μαζί και ευτυχισμένο, αφού η μόνη απόσταση που τους χωρίζει, είναι αυτή που τους κρατά μακριά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Η Ελεωνόρα κάνει όλο το καλοκαίρι περιοδεία με προσωπικές εμφανίσεις και παράλληλα τραγουδά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. 

Το πρόγραμμα της είναι πραγματικά δύσκολο αυτή την περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, δηλώνει στην Real Life πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Όσο για την φημολογούμενη τροχιά διαζυγίου; «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεωνόρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;» τονίζει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Να θυμίσουμε πριν λίγο καιρό και τις δηλώσεις του Σπύρο Δημητρίου σχετικά με τις φήμες χωρισμού: «Είναι τελείως άκυρες αυτές οι φήμες. Δόξα τω Θεώ βιώνουμε την πιο ευτυχή περίοδο που μπορούμε να περάσουμε! Καμία επαφή. Εκπλήσσομαι γιατί δεν δίνουμε τροφή ως ζευγάρι για τέτοια κουτσομπολιά»

epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Το περιβάλλον του ζευγαριού απαντά στις φήμες χωρισμού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8843929035215674476
item