Γιάννενα: Δυναμική Παρουσία Της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου Μαζί Με Χιλιάδες Αστυνομικούς Πυροσβέστες Και Λιμενικούς Στη Θεσσαλονίκη…

Τα κύρια προβλήματα των Στρατιωτικών ζητούν επιτέλους λύσεις ..…Ο αγώνας Συνεχίζεται!

" Γνωρίζεται ότι  αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου αποτελούμενη από σύσσωμο το ΔΣ καθώς και πολλά μέλη μας, συμμετείχε στο συλλαλητήριο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Θεσσαλονίκη διατρανώνοντας δυναμικά  μαζί με χιλιάδες Αστυνομικούς -Πυροσβέστες και Λιμενικούς την απόφασή μας για συνέχιση των αγώνων μας για επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.


Ήταν η 10η συνεχής παρουσία μας από το 2012  που ιδρύθηκε η Ένωσή μας έως και σήμερα. Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις μέσω και της Ομοσπονδίας μας όπως αποφάσισε παμψηφεί και το πρόσφατο Συνέδριο αυτής.   


                 

Οι Έλληνες Στρατιωτικοί δεν είναι επαίτες ούτε ζητούν καμία διάκριση εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Ζητάμε  όμως ισονομία και την άμεση επίλυση των χρόνιων αιτημάτων μας.

Ήρθε η ώρα για ουσιώδες Μέριμνα Προσωπικού των Στρατιωτικών και για εφαρμογή των Νόμων και σε εμάς και όχι σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ανούσιες φωτογραφίες και για τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων .

Προσωπικό με ηθικό είναι το καλύτερο, το πιο δυνατό και αξιόπιστο όπλο."αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου .

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………..

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δυναμική Παρουσία Της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου Μαζί Με Χιλιάδες Αστυνομικούς Πυροσβέστες Και Λιμενικούς Στη Θεσσαλονίκη…
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3707244384114522369
item