Χαμογελά ξανά η Άβα Γαλανοπούλου - Η σπάνια δημόσια έξοδος και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Άβα Γαλανοπούλου πέρασε μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία τα τελευταία χρόνια, με την ίδια να φτάνει σε σημείο εξαιτίας ενός άνδρα να αμφιβάλλει μέχρι και για την αξία της ίδιας της ζωής της, ωστόσο βγήκε ακόμη πιο δυνατή και πλέον χαμογελά ξανά.

Η ταλαντούχα ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της στους «Δυο Ξένους» και αργότερα από την εξαιρετική Ερμεία της στη σειρά «50-50», ήταν κομψή, χαμογελαστή και με ωραίο στυλ σε μια έσχατη σπάνια εμφάνισή της, όπου μάλιστα είχε στο πλευρό της έναν άνδρα.

Η νέα δημόσια εμφάνιση και η μεγάλη αλλαγή της

Συγκεκριμένα, έκανε μετά από καιρό μια έξοδο και παρευρέθηκε στο Charity Dinner για την υποστήριξη της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης – «Save the Tails» στο αγαπημένο Summer Restaurant «Voe», συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο και δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Άβα Γαλανοπούλου και Γιώργος Πράσινος

Αφού πόζαρε στον φακό και δέχτηκε τα μπράβο από τους γνωστούς της για τη διακριτική στάση που κρατά τα τελευταία χρόνια, συνέχισε τη βραδιά της.

Λίγες μέρες μετά, η γλυκιά ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη» με τον Δημήτρη Γιώτη και τη Βάσω Γουλιελμάκη. 

Στη συνέχεια, η Άβα Γαλανοπούλου συνεχάρη τους ηθοποιούς στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Χαμογελά ξανά η Άβα Γαλανοπούλου - Η σπάνια δημόσια έξοδος και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2099472909769861992
item