Άρτα: Στο παλιό δημοτικό σχολείο Γραμμενίτσας θα στεγάζεται η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας

Στο παλιό δημοτικό σχολείο της Γραμμενίτσας θα στεγάζεται η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, βιβλιοθήκη, αίθουσα συνελεύσεων και εργαστήριο μοντελισμού, ενώ στα πλαίσια της ανάδειξης του μοντελισμού ως δημιουργική απασχόληση θα διοργανώνονται δωρεάν μαθήματα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Όπως αναφέρει σχετικά ο Σύλλογος «Λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση των πέντε χρόνων λειτουργίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ένα πάγιο αίτημα μας για την εύρεση χώρου στέγασης του συλλόγου μας ικανοποιήθηκε με την παραχώρηση αίθουσας στο παλιό δημοτικό σχολείο της Γραμμενίτσας. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Αρταίων για την ευγενική παραχώρηση και να υποσχεθούμε πως θα επιδιώξουμε ο χώρος να αποτελέσει πόλο έλξης για δημιουργική χρήση του ελεύθερου χρόνου. Πλέον έφτασε η στιγμή να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Συμμετοχή

Δηλώστε συμμετοχή στον δωρεάν κύκλο μαθημάτων για αρχάριους ανεξαρτήτως ηλικίας που θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οργάνωση ανά ηλικιακές ομάδες ενώ το ελάχιστο όριο ηλικίας για την συμμετοχή είναι τα 7 έτη).

Τρόποι επικοινωνίας:

Στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 19.30 έως τις 21.30

Στο email: scalemodelclubarta@gmail.com

Στα τηλέφωνα: 6949114911 (Γιώργος Μάτος), 6973892894 (Γιάννης Κιτσαντάς), 6974395107 (Κυριάκος Ξανθόπουλος)

και τέλος μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook (Λέσχη Μοντελιστών Άρτας).

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στο παλιό δημοτικό σχολείο Γραμμενίτσας θα στεγάζεται η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6029236079381204418
item