Νεσχάν Μουλαζίμ: «Ο μπαμπάς του Στέλιου όταν άκουσε ότι είμαι από την Τουρκία "κόλλησε"...»

Την περασμένη Παρασκευή στη Μύκονο πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος της Νεσχάν Μουλαζίμ με τον αγαπημένο της Στέλιο Πολογεώργη. 

Η μελαχρινή καλλονή από την Τουρκία, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και για την αντίδραση των γονιών του συντρόφου της ταν έμαθαν για τη σχέση τους.

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Γνωριστήκαμε στα Χανιά, σε μια κοινή παρέα που είχαμε βγει ένα βράδυ. Εκεί δεν έγινε κάτι, απλά συστηθήκαμε, μιλήσαμε, ήπιαμε τα ποτά μας. Την επόμενη μέρα πάλι βρεθήκαμε σε κοινή παρέα, Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και social media για επαγγελματικούς λόγους. 

Στην αρχή μιλάγαμε μόνο για τα επαγγελματικά. Δε συνεργαστήκαμε ποτέ αλλά από τότε είμαστε μαζί. Από τον δεύτερο κιόλας μήνα της σχέσης μας αρχίσαμε να μιλάμε για γάμο», είπε αρχικά η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι οικογένειές τους όταν έμαθαν για τη σχέση τους μιας και εκείνη είναι από την Τουρκία, ενώ ο Στέλιος Πολογεώργης από την Ελλάδα.

«Οι γονείς μου είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι. Δεν είχαν πρόβλημα που ο Στέλιος είναι Έλληνας. Έτσι κι αλλιώς ζούσα στην Ελλάδα, δε γίνεται να περιμένουν να βρω Τούρκο γαμπρό. Και οι γονείς του Στέλιου όμως με αγκάλιασαν πάρα πολύ. 

Αυτό είναι και λίγο αστείο γιατί ο μπαμπάς του Στέλιου είναι από τα Σφακιά, το μόνο μέρος που δεν έφτασαν οι Τούρκοι.. Λέει ο Στέλιος στη μαμά του ότι έχει μια σχέση και θέλει να με γνωρίσουν. Και του λένε, “ωραία, στον μπαμπά πως το λέμε;’

Κάποια στιγμή του είπαν μαζί με την κουνιάδα μου ότι θα τους πάει ο Στέλιος να τους γνωρίσει την κοπέλα του. “Ωραία” λέει και εκείνος, του είπαν ότι δεν είμαι Ελληνίδα και λέει, “ωραία, κανένα πρόβλημα, από ποια χώρα είναι;” του είπαν ότι είμαι από την Τουρκία και κόλλησε, “τι εννοείται;” λέει.

Αυτό ήταν η αρχή, μετά μπήκε η κουνιάδα μου στη μέση και αφού με γνώρισε, με αγάπησε όπως και εγώ εκείνον. Πριν φύγει από τη ζωή μου είπε, “χαλάλι σου” για τον γιο του», είπε χαρακτηριστικά.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Νεσχάν Μουλαζίμ: «Ο μπαμπάς του Στέλιου όταν άκουσε ότι είμαι από την Τουρκία "κόλλησε"...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2831441451161273395
item