Πρέβεζα: Το Μπόουλινγκ μπαίνει στα σχολεία!

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του Μπόουλινγκ θα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, έπειτα από την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων να εγκρίνει την άδεια εισόδου συνολικά 15 προτεινόμενων εκπροσώπων της Ε.Ο.Α.Α. σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2022-2023, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωσης η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.) 

"Θα είναι η πρώτη φορά που το άθλημα του Μπόουλινγκ θα παρουσιαστεί στους μαθητές και μαθήτριες ανά την επικράτεια μέσα από μία τέτοια οργανωμένη και πολυπρόσωπη προσπάθεια".

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας καταλήγει λέγοντας πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι επαφές της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους που έλαβαν άδεια εισόδου στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να γίνει ο κατάλληλος συντονισμός των ενεργειών για την παρουσίαση του Μπόουλινγκ στους μαθητές-μαθήτριες.

Στην Πρέβεζα είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιηθούν τα τμήματα στα σχολεία, καθώς υπάρχει αθλητική εγκατάσταση και αναγνωρισμένος σύλλογος από την γενική γραμματεία αθλητισμού.  

Ν' αναφέρουμε πως στην Πρέβεζα ο Νίκος Μπούφεσης ο οποίος είναι προπονητής του συλλόγου και ομοσπονδιακός, κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος .
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το Μπόουλινγκ μπαίνει στα σχολεία!
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 677253723935836600

Τα καλύτερα

item