Τι δείχνουν τα εσώρουχα που επιλέγουμε για τον χαρακτήρα μας;

Eίτε το πιστεύεις είτε όχι τα εσώρουχα που επιλέγεις να φοράς στην καθημερινότητά σου μαρτυρούν κάποια στοιχεία για την προσωπικότητά σου και το χαρακτήρα σου.

Πάμε να ανακαλύψουμε τι χαρακτηριστικά προδίδει για σένα η κάθε επιλογή σου.

1. Κλασσικό βαμβακερό εσώρουχο

Αγαπάς το γέλιο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, το οποίο είναι θαυμάσιο μιας και έχεις τον τρόπο να κάνεις όλους τους υπόλοιπους γύρω σου να χαμογελούν. Σαν παιδί ήσουν άνθρωπος που προσπαθούσες πάντα να κάνεις όλους τους υπόλοιπους γύρω σου να αισθάνονται εκεί και το ίδιο ισχύει και σήμερα. 

Έχεις την ίδια ενσυναίσθηση. Όταν οι φίλοι σου χρειάζονται πραγματικές συμβουλές, έρχονται πρώτα σε σένα επειδή ξέρω ότι θα είσαι ειλικρινής αλλά και ευγενική.

2. Boyshorts

Όταν κάποιος φίλος σου έχει μια ανάγκη, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που προσφέρει υποστήριξη. Είσαι καταπληκτική στο να υπολογίσει σωστά τα χρήματα σου, αλλά έχεις την τάση να χάνεις την αίσθηση του χρόνου, με αποτέλεσμα να τρέχεις συνεχώς την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς η θετική σου ενέργεια είναι αρκετή ώστε οι άνθρωποι γύρω σου να σε συγχωρέσουν αρκετά γρήγορα για την αργοπορία σου.

3. Ψηλόμεσα

Όταν σου δίνεται η επιλογή, πάντα προτιμάς ένα καλό cocktail ουίσκι παρά ένα ποτήρι μπύρα. Νιώθεις πάντα πως ίσως έχεις γεννηθεί σε λάθος δεκαετία. Σε ό,τι αφορά την ποπ κουλτούρα, εύχεσαι όλη οι σημερινοί celebrities και τα σύγχρονα show, να μπορούσαν να αντικατασταθούν από αστέρες του παλιού καλού κλασικού Hollywood. 

Εννοείται πως έχεις ένα all time favourite κόκκινο κραγιόν το οποίο σε κάνει να νιώθεις φανταστικά οποτεδήποτε το φοράς.

4. Thong

Είσαι απερίγραπτα φιλόδοξη. Όταν βρεις το στόχο σου, είτε αυτό έχει να κάνει με την καριέρα σου είτε με την προσωπική σου ζωή, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να τον κάνεις πραγματικότητα.

Εξισορροπείς όμως αυτή σου την υπέρμετρη αισιοδοξία με μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια και τους φίλους σου, οι οποίοι πιστεύουν ότι είσαι ένας από τους πιο καλά οργανωμένους και προσγειωμένους ανθρώπους που ξέρουν.

5. Δαντελένια

Προσπαθείς να προσθέσεις λίγη επιπλέον φινέτσα σε οτιδήποτε κάνεις. Η Σοφία Λόρεν είναι το απόλυτο style icon για εσένα, αλλά πάντα προτιμάς να χαράσσει στο δικό σου δρόμο παρακολουθείς τα βήματα κάποιου άλλου. Πιστεύεις την ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα και το στυλ και αυτό αποδεικνύεται διότι κανένας πότε δεν θα σε δει να φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια, εκτός αν είναι υπερβολικά άνετα.

6. Granny panties

Δε θα θυσίαζες ποτέ την άνεση στο όνομα του στυλ. Θα βάλεις ένα ωραίο φόρεμα μια στο τόσο, αλλά θα φροντίσεις να είναι ο,τι πιο άνετο και αέρινο έχεις και σίγουρα όχι υπερβολικά ακριβό. Τέλος έχεις μια αδυναμία στα γλυκά που σίγουρα δεν κρύβεται εύκολα.

epirusblog.gr
5 of 5
Τι δείχνουν τα εσώρουχα που επιλέγουμε για τον χαρακτήρα μας;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8987185314840467127
item