Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βάζει «τέλος» στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της

Τέλος στη δικαστική διαμάχη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πατέρα της προσπαθούν να βάλουν οι δικηγόροι της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, οι δικηγόροι και των δύο πλευρών επιθυμούν να λήξουν την πολύκροτη δίκη που έχει κρατήσει έναν χρόνο περίπου.

Αν και δεν συμφωνούν για το χρηματικό ποσό, έναντι του οποίου θα διευθετηθεί η διαμάχη, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ έχει δεχτεί ήδη πολλές προσφορές από τον Τρι Σταρ, δικηγόρο του Τζέιμι Σπίαρς.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει πει ακόμα το «ναι», το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι πρόθυμος να κάνει μια συμφωνία και να λήξει τη διαμάχη, γεγονός που βρίσκει σύμφωνη και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ωστόσο, εκείνη έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία της να αποσπάσει το μεγαλύτερο δυνατόν ποσό, μετά από όσα πέρασε κατά τη 13χρονη κηδεμονία, στην οποία την είχε υποβάλλει ο πατέρας της.

Πρόσφατα μάλιστα, η σταρ ξέσπασε για ακόμα μια φορά εναντίον των γονιών της με ένα ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό περιγράφει πως οι γονείς της την υποχρέωναν να υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας, χωρίς να της εξηγήσουν ακριβώς το γιατί. 

Η ίδια είπε ότι πέρασε τρεις φορές από τον μαγνητικό τομογράφο, κάτι που την έκανε να πιστέψει ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

«Λυπάμαι που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο Πάνε μόλις δέκα μήνες αφότου έληξε η κηδεμονία. Σε κανέναν δεν θα ευχόμουν τέτοιο πόνο. 

Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου. Θα είναι δύσκολο για μένα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. 

Όσο για την μητέρα και τον πατέρα μου που έκρυβαν τον καφέ στο σπίτι για να με ξυπνήσουν από το να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν… Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Νοέμβριο, το δικαστήριο της Καλιφόρνια απελευθέρωσε την ποπ σταρ από τη 13χρονη συντηρητική θητεία της, όταν αποκαλύφθηκε ότι υποχρεωνόταν από τον πατέρα της να χρησιμοποιεί ενδομήτρια συσκευή για να μην αποκτήσει τρίτο παιδί.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βάζει «τέλος» στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3372366512322606451
item