Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους – Με νέα σύντροφο ο πρώην της τραγουδίστριας

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στην «Φάρμα», ωστόσο αυτή η σχέση έλαβε οριστικό τέλος. 

Ο πρώην παίκτης του reality του ANT1 και γυμναστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά, όπου αποκάλυψε ότι όχι μόνο χώρισε με την αγαπημένη τραγουδίστρια αλλά έχει προχωρήσει και στην προσωπική του ζωή.

«Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. 

Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

«Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ την δια ζώσης γνωριμία και στο παλιό φλερτ», συμπλήρωσε.

Για την οικογένεια και την πατρότητα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δήλωσε πως, «είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας. Φυσικά θα ήθελα να γινώ πατέρας». Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με την νέα του σχέση.

«Έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα (μετά την Αγγελική Ηλιάδη) αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό», κατέληξε.

epirusblog.gr
5 of 5
Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους – Με νέα σύντροφο ο πρώην της τραγουδίστριας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 74747876057339799
item